Artan nüfusu devamlı gündem olan Kırklareli, Ceceli konseri ile, 12 - 17 yaş arası genç nüfusun ne kadar arttığını gözler önüne serdi. 20 Bin'e yakın bir kalabalığın karşısına çıkan başarılı sanatçıyı bu yaş gurubu 7 - 8 bin kişi izledi. Hafızalara unutulmaz bir Mart gecesi olarak kazınan konserde, siyasi düşünce gözetmeksizin kol kola izleyen vatandaşlar, ayın 14'ü gibi parıldadılar
2003 Yılında vokalist olarak girdiği müzik dünyasında, 2014 yılına kadar bir çok başarının altına imza atarak, 9 albümle milyonların sevgilisi olmayı başaran Mustafa Ceceli, AK Parti İl Teşkilatının organize ettiği organizasyonda 15 Bin'den fazla Kırklarelili ile buluştu.
Kırklareli'nin tek yeşil alanı olan Kakava şenliklerinin yapıldığı Kırklareli Üniversitesine ait olan festival meydanında şarkılarını ve enstrümanlardaki ustalığını halk ile buluşturan ünlü sanatçı, NORD çalarak sevenlerini coşturdu.
Ceceli'yi görmek için saatler öncesinden konser alanını dolduran on binlerle ifade edilen kalabalığa, balkonlarından göbek atan Kırklarelili vatandaşlarında eklenmesi ile karnaval alanına dönen meydan, Ulusal anlamda özlenen barış ortamının yakında geleceğinin sinyallerini verdi.
Kırklareli'ndeki ilgiden memnun olduğunu belirten, onlarca bestesi Avrupa ve Türkiye'de müzik listelerinde en tepelerde bulunan yakışıklı sanatçıya, özellikle genç kızların ve Üniversite öğrencilerinin ilgisi görülmeye değerdi.
"Kırklareli'nde olmaktan çok mutluyum"
"Böylesi coşkulu bir kalabalığın önünde olmaktan dolayı çok memnumun"
"Burasını inletmeye hazır mısın? Kırklareli?" gibi cümleleri ile, bir siyasi partinin organizasyonunda bir araya gelmiş bir çok siyasi görüşlü binlerce vatandaşı aynı coşku paydasında eşitleyen Ceceli; DÖN, KARANFİL, ES, DELİ GÖNLÜM, DÜNYANIN BÜTÜN SABAHLARI, AŞK BÖCEKLERİ gibi HİT olmuş parçalarını, omuz omuza eğlenmeye gelen vatandaşlarla birlikte söyledi.
AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis üyeliği için aday olan onlarca ismin göbek attığı, konserde, son zamanların en kalabalık halk birleşiminde sahneye, eşi Ebru Minsolmaz ile birlikte çıkan Selahattin Minsolmaz, "40 Şehitler diyarına 40 proje" diyerek hazırladığı projelerin kasabalaşan Kırklareli'nin, makus talihini yenebilecek kalitede olduğunu belirterek, kalabalığa, "Kırklareli'ndeki hizmet anlayışından memnun musunuz?" diye sordu. AK Parti İl Teşkilatı ve Belediye Başkan adayı Minsolmaz konser sonrası Ceceli'yi bir plaketle onurlandırdılar.
Ceceli'nin sahnedeki performansı sadece şarkılarla sınırlı kalmadı, baterinin başına geçerek, festival alanındaki binlerce kişiyi oynatmayı başardı 2008 ile 2014 yılları arasında, En iyi çıkış yapan solist, En iyi çıkış yapan sanatçı, en iyi erkek sanatçı, altın plak, en iyi albüm gibi 30'u aşkın ödül alarak başarısını perçinleyen Ceceli, Kırklareli'ndeki sahne performansı ile parmak ısırttı.
Kakava ve Kırklareli Üniversitesinin Bahar şenlikleri dışında Kültürel etkinlik ve konserlere hasret Kırklarelili vatandaşlar ise Ceceli'nin 2 saat 20 dakikalık performansı ile bir nevi nisan, mayıs ve haziran aylarındaki festivallere ön hazırlık yapmış oldu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol