Çantalarin kaybeden çiftin imdadina, Kirklareli Belediyesi Su Isleri Müdürü Kenan Gürbüz yetisti

Içerisinde yaklasik 10.000 YTL’lik ziynet esyasi ve nakit para bulunan çantalarini kaybeden, çaresiz vatandasin imdadina Kirklareli Belediyesi Su Isleri Müdürü Kenan Gürbüz yetisti. Gürbüz örnek bir davranis sergileyerek, yolda buldugu çantayi, sahibine eksiksiz olarak teslim etti. Çantanin sahibi Fatma Kemale Aydogan ve esi Fethi Aydogan, Gürbüz’e tekrar tekrar tesekkür ederek, sükranlarini sundular.

Dün saat 14.30 sularinda, Bademlik Mahallesi Drama Caddesi, Jandarma Il Komutanligi civarinda araçlari ile seyr halinde olan emekli ögretmen Fatma Kemale Aydogan ve esi Fethi Aydogan, farkina varmadan içerisinde 10.000 YTL degerinde altin ve nakit para bulunan çantalarini düsürdüler. Aracin açilan kapisindan düsen ve otomobil ile kaldirim arasinda kalan çantayi, kisa bir süre sonra sans eseri Kirklareli Belediyesi Su Isleri Müdürü Kenan Gürbüz buldu.

Gürbüz, çantanin sahibini bulabilmek için, söz konusu çantanin içerisinde bir kimlik olup olmadigina bakti ve Fatma Kemale Aydogan’in nüfus kagidina ulasti. Bu vesileyle kayip çantanin sahibine ulasan Kenan Gürbüz, saat 15.30 siralarinda, Belediye santiyesi içerisinde bulunan Su Isleri Müdürlügü’nde çantayi elleri ile asil sahibine eksiksiz olarak teslim etti. 

Fatma Kemale Aydogan ve esi Fethi Aydogan, Gürbüz’e tesekkürlerini sunarak; “Sizin gibi iyi niyetli birine rastladigimiz için çok sansliyiz. Sizin yerinizde bir baskasi olsaydi ne yapardik bilmiyoruz. Çok tesekkür ederiz” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol