Kirklareli Merkez’de bir internet cafe daha hizmete açildi. Dün saat 14.00’da Karaca Ibrahim Mahallesi Karakol Sokak’ta açilisi olan Caki Internet Cafe büyük bir ilgiyle halkin hizmetine sunuldu. Isletmenin açilis kurdelesi Kirklareli Ticaret Borsasi Meclis Baskani Salih Özlek tarafindan kesilirken, Özlek burada yaptigi konusmasinda “Ticaret Borsasi Meclis Baskani ve is adami olarak genç isletmeci kardesimiz Gökhan Alp’i böylesine bir isletmeyi hizmete açmasindan ve cesaretinden dolayi kutluyorum. Böylesine nezih bir hizmeti Kirklareli halkina sundugu için kendisini kutlarken basarili olmasini temenni ediyorum” dedi.
Diger yandan açilisa katilan is adamlarimizdan Bayram Burhan da isyeri sahibinden çalismalari ile bilgi alip internet cafenin özellikle Kirklareli Merkezi ve civarindaki tüm gençlere hayirli olmasini diledi.
Açilan internet cafe iki katli olup, hem internet cafe hemde cafe olarak vatandasa hizmet verecek. Gençlerin eglenmesi için bilgisayarlarda tüm programlar ve son çikan oyunlar mevcut. Söz konusu civarda baska internet cafenin olmamasi ve bu cafenin açilmasi vatandasi sevindirmeye yetti. Büyük bir alandan olusan Caki Internet Cafe’de 20 tane son sistem bilgisayar bulunuyor. Büyük bir açilisla daha ilk günden müsterileri ile bulusan cafe dikkatleri üzerine çekmeyi basardi. Bu açilisa katilan önemli isimler ise; Tutkunlar Insaat sahbi Salih Özlek, Burhanlar Insaat sahibi Bayram Burhan, Karaca Sigorta Emlak ve Elektrik’ten Mahmut Karaca, Estethica Bijuteri sahibi Halit Turgay, Tule Baski’dan Tuncay Arefe katilimcilar arasindaydi.
Caki Internet Cafe’nin sahibi Gökhan Alp açiklamasinda ise sunlari dile getirdi; “Cafemizde ev ortamini aratmayacak kadar sakin ve rahat bir ortam sunmak için elimizden geleni yapacagiz. Cafemizde 2 tane deneyimli eleman çalistirmaktayiz. Cafemizdeki mesrubat menümüz ise; tost, sicak ve soguk mesrubatlar, her türlü yiyecek ve içecekler mevcut olup, malzemelerimizi bilgisayar basinda bulunan müsterilemizin ayagina kadar deneyimli ve seçkin elemanlarimizla getiriyoruz. Bilgisayarlarimiz hizli erisim ve son sistem mekanizmaya sahiptir. Açilisimizin hemen ardindan müsterilerimizin cafemizi ziyaret etmesinden mutlu oldum.
En önemlisi açilisimiza katilan büyüklerimizin gelmesinden onur duydum. Bir kez daha kendilerine burdan tesekkürlerimi iletiyorum. Tüm vatandaslarimizi cafemize bekliyoruz. Caki Internet Cafe’nin sahibi Gökhan Alp’i Önadim Medya Grubu olarak kutluyor, hayirli olsun dileklerimi sunuyoruz.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol