Onbir ayin sultani mübarek Ramazan ayinin gelmesi ile birlikte, çesitli kurum ve kuruluslarin gerek kendi bünyesinde, gerekse ekonomik durumu güç olan vatandaslara yönelik “Ramazan yardimlari” yavas yavas kendisini göstermeye basladi. Bu Ramazan ayinda tam 2000 adet Ramazan paketini, vatandaslarimiza dagitacak olan Kirklareli Belediyesi, kendi çalisanlarini da unutmuyor.
Kirklareli Belediyesi’nde çalisan toplam 307 isçi ve memura Ramazan yardimi yapildi. Belediye’de çalisan 158 Genel Is-Sendikasi isçileri ile 149 Tüm-Bel Sendikasi memuruna toplam 1250 kilogramlik gida yardiminda bulunuldu.
Kisi basina 10 kilogram pirinç, 10 kilogram un, 10 kilogram sivi yag ve 10 kilogram toz seker dagitildi. 2008 yili basinda imzalanan sözlesmelerine istinaden; Belediye Baskani Cavit Çaglayan ile çalisanlar arasinda yapilan toplu sözlesme de yerine getirilmis oldu.
Cavit Çaglayan: “2008 yili basinda Belediyemiz ile personelimiz arasinda sendikalar araciligiyla yapilan Ramazan yardimi sözlesmesini yerine getirmenin hakli gururunu yasiyoruz. Mübarek Ramazan ayinin hayirlara vesile olmasini diliyorum” dedi.
Belediye Baskani Cavit Çaglayan’in yani sira, Genel-is Sendikasi Trakya Sube Sekreteri Mustafa Nizamogullari, Isyeri temsilcileri Fikret Baydemir ve Ersan Çetin de hazir bulundular. Genel-is Sendikasi Trakya Sube Sekreteri Mustafa Nizamogullari: “Kirklareli Belediyesi ile sendikamiz isçileri arasinda yapilan sözlesme ile Sayin Cavit Çaglayan’dan Ramazan yardimi sözü almistik. Kirklareli Belediyesi’ne sendika üyelerimize Ramazan yardimini zamaninda yaptiklari için sükranlarimi sunuyorum” dedi.
Ayrica Kirklareli Belediyesi’nin Ramazan yardimlarinin önümüzdeki günlerde de devam edilecegi belirtildi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol