Cadde 39, Vize'de fark yarattı

Araba tutkunlarının, en dikkat çekici organizasyonu olarak son zamanlarda ön plana çıkan
"Cadde 39"  12.01.2014 Tarihinde Kırklareli Vize ilçesindeki Modifiye severlerle bir araya geldi.
Şölen havasında geçen bu buluşmada profesyonel ve son tasarım araç fotoğrafları ve arabalar boy gösterdi. Cadde 39 grup sözcüsü Ahmet Çekiç,  Modifiye açılımının tüm ilçelerimize yayacağını ve Modifiyenin bir serserilik duygusu olmadığını ve bu açılımı değiştirmeklerine değindi. Çekiç, sözlerini, " Kardeşliği ve güzel ahlakı bir arada bulunduran bi topluluğuz ve bu şekilde modifiye açılımını 7den 70e  aşılamaya çalışıyoruz." Diyerek sonlandırdı.
Cadde 39 olarak resmi olarak tüm işlemlerin hızla devam ettiğini ve yakında açılacak olan Cadde 39 Kafe isimli mekana tüm modifiye severleri bir araya toplama imkanı sunulacağı da
konuşuldu. "Kırklareli'nde artık eskiyen modalardan vazgeçmenin zamanı geldi yaptığımız ve kazandırdığımız güzelliklerle Cadde 39 diyoruz."diyen araba tutkunları Vize'de unutulmaz bir günün altına imza attılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol