"Büyümeye devam edecegiz"

Önadim Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün, gazetemiz köse yazarlariyla yaptigi toplantida, sektördeki yeni atilimlarimizi degerlendirdi. Yayin hayatina yeni baslayan Rumeli Life dergisi ve Trakyanin ilk ve tek internet televizyonu kirklartv.com ile ilgili yazarlardan görüs alan Tüzün, "Kirklareli sinirlarini çoktan astik. Önadim Medya Grubu bundan sonra da büyümeye devam edecek" dedi.
Önadim Medya Grubu Sahibesi Öznur Tüzün, dün sabah gazetemiz köse yazarlari ile bir araya gelerek, hem grubumuzun yeni atilimlarini degerlendirdi hem de yayincilik yelpazemizi genisletecek önerileri masaya yatirdi. Gazetemiz Basyazari, arastirmaci, gazeteci, yazar Nazif Karaçam ve köse yazarlarimiz Hasan Öztürk ile Selahattin Demiraco ile birlikte gazetemizdeki kültür ve siyaset haberlerinin degerlendirmesi yapan Tüzün, "Ilkeli ve tarafsiz habercilik anlayisimizdan sapmadan, içerimizi zenginlestirmek amaciyla usta kalemlerle görüs alisverisinde bulunuyoruz. Bu toplantilari sik sik yaparak, Önadim Medya Grubunu daha ileri noktalara tasiyacak çalismalara imza atacagiz" diye konustu.
"Rumeli Life, kalitesiyle örnek olacak"
Gazetemizin basyazari Nazif Karaçam da Önadim Medya Grubu Sahibesi Tüzünün de katildigi toplantilarin, gündeme farkli bakis açilari getirdigini kaydederek, "Kirklarelideki yerel basin anlayisi, Öznur Tüzün yönetimindeki Önadim Medya Grubu ile büyük degisme göstermistir. Artik basmakalip gazetecilik yok. Genç kadro ve deneyimli yöneticileriyle ilimizdeki siyasi, kültürel ve sportif faaliyetlerin takipçisi olan Önadim Medya Grubu ile uzun yillardir bir aradayim. Gazetecilik çok zorlu ve zevkli bir meslek. Bu dogrultuda tüm bildiklerimi kadrodaki genç kardeslerimizle paylasiyorum. Bundan sonra da paylasmaya devam edecegim. Geçtigimiz ay yayin hayatina baslayan Rumeli Life dergisi de çok basarili buldugumu ifade etmek istiyorum. Kirklarelide bir ilki gerçeklestiren Önadim Medya Grubunun tüm çalisanlarini Öznur Tüzünün nezdinde kutlamak istiyorum. Büyüyen dünya ve gelisen teknolojiye de ayak uydurmayi basaran Önadim Ailesinin son atilimi olan kirklartv.com adli internet sitesi de Trakyada bir ilk. Alisilan video sitelerinin disinda, internet televizyonu olmayi hedefleyen site, su ana kadar büyük basari gösterdi. Ilklerin adresi haline gelen Önadim Medya Grubu bünyesinde yayin hayatini sürdüren Trakya Gündemi Balkanlarin Sesi gazetesi de yakinda yeni vizyonu ile okurlariyla bulusacak" diye konustu. Gazetemiz köse yazarlari, bu toplantilarin yararli olacagini ifade ederek, "Kirklareli ve Trakyanin en büyük medya grubu ile çalismak, Önadim Ailesinin bir parçasi olmak bizlere mutluluk veriyor" fikrinde birlestiler.
Ardindan hem köse yazarimiz hem de Öznur Tüzün için eski bir dost olan Mustafa Ermis'le ayni konulari degerlendirerek, degisen piyasa sartlarina uyum saglamanin da önemi konusunda fikir birligine varildi. Toplantinin sonunda hep beraber varilan ortak fikir, Kirklareli'den baslayan, ulusala dogru çikilan yolculukta tarafsiz ve ilkeli habercilik anlayisi çizgisinden ayrilmadan hedefe dogru yürümek oldu.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol