Bu kez seyirciler söyledi

Lüleburgaz Trockyablues grubu geçtigimiz Cumartesi aksami, Kirklareli Kültür Merkezi'nde oldukça keyifli bir etkinlige imza atti.

Grup, birbirinden güzel nostaljik sarkilari bu kez konseri izlemeye gelen davetlilere söyletti.

Saat 20.00'de baslayan etkinlikte Grubun kurucularindan Ibrahim Metin Baltaci ilk olarak "Seyirci Korosu" etkinliginin Lüleburgazlilarda bir aliskanlik yaptigini, Kirklareli'nde de müzik severlerin çok hoslanacagini dile getirdi. Ünlü besteci Teoman Alpay'in birbirinden güzel sarkilarini çalmaya baslayan grup üyeleri, kiminin ezbere bildigi, kimininse sinevizyon vasitasiyla sarki sözlerini okuyarak eslik ettigi eserler, Kültür Merkezi'nin dubarlarinda yankilandi.  

Samanyolu, Buruk Aci, Gökyüzünde Yalniz Gezen Yildizlar gibi ölümsüz Teoman Alpay bestelerini hep bir agizdan söyleyen seyirci korosundan bazi gönüllüler de, sahneye çikarak sarkilara eslik etti. 

Bu güzel gece, etkinligin bir kez daha gerçeklestirilmesi temennisiyle son buldu. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol