Cumhur İttifakı'nın Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut oldu. Konvoy eşliğinde İstanbul'dan dönen Bulut, ayağının tozu ile partililer ve halk ile bir araya geldi.Coşkulu bir karşılama ile karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut'a MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, AK Parti Gençlik Kollar Başkanı Enes Gün Aydın, MHP ve AK Parti üyeleri eşlik etti. Baştarafı Sayfa 1
Cazibe Merkezi'nde salonu dolduran partililerin meşaleler ile karşıladığı Bulut, "Sorumluluğumun farkındayım" dedi.
Cazibe Merkezi'nde gerçekleşen konuşmalarda şu ifadeler dile getirildi; BBP Kırklareli Başkanı Ercan Andaç;
"Sevinçliyiz mutluyuz. Genel başkanlarımızın takdiri ile Sayın Derya Bulut, Cumhur İttifakımızın ortak adayıdır. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Biz her zaman devletimizin bekasını savunduk. Savunmaya devam edeceğiz. Allah birliğimizi daim eylesin. Bu mübarek gece de hepinizin kandilini kutlarım. Hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum."
MHP Başkanı Şaban Savaşan;
"Sayın Büyük Birlik Partisi Kırklareli Başkanı Ercan Andaç'a güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Değerli arkadaşlar bu gün itibariyle belediye başkan adayımız açılandı. Kırklarelililer olarak artık yeter diyoruz. Değişimin vakti geldi diyoruz. Ve Allah'ın izniyle çare bulacağız, çare olacağız. En kısa sürede sahalara çıkacağız. Biz Kırklareli'nin bu makus talihini değiştirmek için hep birlikte inşallah bu değişimi gerçekleştireceğiz."
AK Parti Kırklareli Başkanı Yunus Ercan Dağtaş;
"Özellikle belirtmek istiyorum ki bu soğuk günün gecesinde bu coşkuyla bu kadar çok hemşerimizin teşkilat üyelerimizin bizi soğukta bekleyerek bugün burada bu dakikada bu coşkuyu yansıtması Kırklarelilier olarak bizim değişime ne kadar aç bir hale geldiğinin göstergesidir.
Bizim şehrimiz kötü olaylarla çirkin olaylarla kişisel skandallarla anılmaktadır bizim şehrimiz bu güzel şeyin ne bu skandalları ne de bu çirkin olayları hak ediyor. İnşallah 10 yıllık bu fiyaskoların ardından şehrin umudu olacak."
MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut;
"Evlatlarım annelerim kardeşlerim arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım büyüklerim abilerim dava arkadaşlarım sorumluluğumun bilincindeyim. Bunun tecrübesini 2019'da acı bir şekilde de olsa 112 oy fark ile yaşadım.
112 oyla kazandığını zannedenler yüzünden, 112 oyla Kırklareli'nin neler kaybettiğine hepimiz şahit olduk. Bu halk, hiç bir hazırlığı olmayan sadece halkımızın duygularıyla oynayanlara, ulu önder Atatürk'ü sömürenlere, onun arkasına sığınanlara, hizmet etmeyip, ona layık olmayıp onun arkasında sığınanlara 31 Mart gecesi en büyük tokatı vuracak."
Yorum Yazın
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Yeni Parti'de Kırklareli Teşkilatları Tamamlandı! İşte İsim İsim Liste
11 Eki 2026 -
Kırklareli’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Açıklandı! İşte Etkinlik Takvimi
27 Eki 2026 -
"Ülkemizde farklı kesimler arasındaki mesafeleri kapatacak bir toplumsal zeminin oluşmasına ivedilikle ihtiyacımız var"
07 Eki 2026 -
Kırklareli'nin Vergi Rekortmenleri Listesinde Hangi Şirketler Var?
12 Eki 2026 -
Kırklareli ile Kayseri Arasında Edebiyat Köprüsü Kuruldu
13 Eki 2026 -
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nün Projesine Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Destek
07 Eki 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Kırklareli Valiliğinden Meteorolojik Uyarı! Hava Sıcaklıkları Düşüyor
04 Kas 2026 -
Vekil Sarıçam\'dan Lüleburgaz\'a Sağlık Müjdesi! Kritik Palyatif Bakım Servisi Hizmete Girdi
06 Eki 2026 -
Uzunköprü’de Gençlere Yeni Fırsat! Dijital Tasarım Atölyesi Açılıyor
06 Eki 2026 -
Kırklareli Hayvan Bakımevi Kapılarını Çocuklara Açtı! Can Dostlarla Buluşma
06 Eki 2026 -
“Türkiye\'nin uzay yarışında geri kalmasına asla müsaade etmedik”
06 Eki 2026 -
Başkan Soner Ilık: “Yerel Esnafımız Kent Ekonomimizin Bel Kemiğidir”
07 Eki 2026
Son Yorumlar
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- Bir festival de böyle geçti: Çok istedik bizden olmadı yaralarımı kimse sarmadı ağladım sesimi duymadı sana olan dağlar kadar sev...


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol