Bir damlası bin umut oldu

BEŞİR Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Kırklareli Kızılay Şubesi ortak kan bağışı kampanyası düzenledi. Edirne'den gelen Kızılay ekibi ve kan bağış otobüsü, 18-19 Mayıs tarihlerinde saat 11.00 ile 20.00 arası kan alma işlemini gerçekleştirecek.
Edirne Kızılay ekibinden Dr. Türkan Ünlü kan bağışı kampanyası ile ilgili yaptığı açıklamasında, 18-19 Mayıs tarihlerinde Beşir Derneği'nin katkılarıyla kan bağış kampanyası düzenlediklerini belirterek, " kan bağışında bulunan herkese kurtardıkları hayatlar adına Kızılay olarak teşekkür ederiz. 18-65 yaş arası sağlıklı yetişkinler nüfus cüzdanlarıyla başvurarak kan bağışında bulunabilir. Bağışçıların, bağış öncesi tok olarak gelip başvuru yapmalarını bekliyoruz." dedi.
Kan bağışına gelen vatandaşlar, kan bağışı başvuru formlarını doldurduktan sonra sırayla kan verdiler. Kan bağışı konusuna basın çalışanları da duyarsız kalmadı. Gazetemiz haber muhabirlerinden Olcay Atkan' da kan bağışı kampanyası kapsamında kan bağışında bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol