Kirklareli Belediye Baskanligi Gazdas ve Tredas ile imzalanan protokolün ardindan baslatilan sicak asfalt yol yapim çalismalari yaninda soguk asfalt yapma çalismalari da TOKI yolu üzerinde Pazartesi günü itibari ile (dün) basladi.
TOKI konutlarindan Kofçaz yoluna baglanan alanda Fen Isleri Müdürlügü ekipleri çalismalarini araliksiz sürdürecek, çalismalarin sonunda yol vatandaslarin hizmetine açilacak.
Kirklareli Belediye Baskani Av. Cavit Çaglayan çalismalar ile ilgili olarak yaptigi açiklamada; “TOKI konutlarinda yasayan vatandaslarimizin talepleri, görüs ve önerileri bizim için son derece önemlidir. Vatandaslarimizin merkez'e gidis ve gelislerinin daha rahat olabilmesi için gerçeklestirilen soguk asfalt çalismalarimizi en kisa zamanda bitirecegiz” dedi.
Bu arada Kirklareli Belediye Fen Isleri Müdürlügü ekiplerince Mustafa Kemal Bulvarinda dün yine çalismalar hizli bir sekilde basladi.
Ilk etapta ekipler kaldirim sökümü, hafriyat kaldirimi ve toprak dolgu çalismalarinin ardindan dün sabah saatlerinde tas döseme çalismalari ile yeni kaldirimlarin yapimina devam ediliyor.
Belediye Baskanligi yaptigi açiklamada; “Kentimizi daha güzel görünüme kavusturmak amaciyla baslatmis oldugumuz çalismalarimizin sonunda Kirklareli'ni Kent insanimiza yakisir bir sekilde düzenlemeyi amaçliyoruz” dedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol