Başkan Dermenci, çalışmalarına devam ediyor

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, çalışmalarını Ankara’ya taşıdı. Kırklareli’nin hayvancılık ile ilgili sorunlarını ve gelecekteki projelerini görüşen Başkan Dermenci, ülke hayvancılığı için önce Kırklareli’den Trakya’ya daha sonra da ülkeye katkıda bulunulması gerektiğini ifade etti.

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Kırklareli ve ülke hayvancılığı için önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile birlikte önemli görüşmeler gerçekleştiren Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile bir araya gelerek hayvancılık ile ilgili konuları masaya yatırdı.
Bakan ziyareti gerçekleştirildi
Ankara ziyareti gerçekleştiren Başkan Dermenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Ak Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile görüştü. Hayvancılık ile ilgili projelerin ve sorunların konuşulduğu görüşme ile ilgili Minsolmaz, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ile TBMM'de birlikteyiz. Bakanımız ve Ankara'ya ziyaretimize gelen Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanımız Ali Dermenci ile bölgemize dair görüştük” sözlerini dile getirdi.
“Bölge ve ülke hayvancılığını
konuştuk”
Kırklareli’nin projelerini Ankara gündemine taşıyan Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, Kırklareli’den yola çıkarak ülke hayvancılığına da katkıda bulmak için çalışmalarına devam ediyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile görüşen Başkan Dermenci, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbabayı TBMM’de Sayın Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz ve bölge Milletvekillerimiz ile ziyaret edip bölgemizin ve ülke hayvancılığımızın sorun ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulunduk” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol