Başkan Çağlayan incelemelerde bulundu

Belediye Başkanı Çağlayan 13/9/2012 Perşembe günü Karakaş Mahallesi, Woldrof Caddesi ile Batı Sokak arasında kalan Nasrettin Hoca Parkını inceleyip, vatandaşlar için neler yapılabileceğini araştırdı.
Saat 11.40'ta Nasrettin Hoca Parkına gelerek, incelemelerde bulunan Başkan Çağlayan çevrede yaşayan vatandaşlar ile sohbet etti.

Başkan Cavit Çağlayan, incelemelerin ardından zemin kaplama, ek oturma bankları ve çiçeklendirme çalışmalarının yapılmasını Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ilettikten sonra yıkımı başlatılan mezarlık idare tesislerini yerinde inceledi.
Başkan Çağlayan, mezarlık idare tesislerinin eski olduğunu ve hazırlanan projeler kapsamında Şehir Mezarlığına Kırklareli'ne yakışır yeni hizmet binasının kazandırılacağını belirtti.
Çağlayan Kaya Dublex Sitesi sakinleri ile sohbet etti
İncelemelerine devam eden Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Pınar Mahallesi Kaya Dublex Sitesine gelerek, vatandaşlar ile sohbet etti. Pınar Mahallesi 1338. Sokak'ta vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Çağlayan, bütün site sakinlerinin biran önce doğalgazını almasını istedi.
Kaya Dublex Sitesine eskiye göre ulaşımın artık çok daha kolay olduğunu aktaran Başkan Çağlayan, Kaya Dublex Sitesinde evlerin bahçeli ve müstakil olmasından dolayı ailelerin avantajlı olduğunu söyledi.
Başkan Çağlayan, yeni oluşturulacak olan çocuk parkı ve açık hava spor aletlerinin önümüzdeki günlerde halkımızın kullanımına açılması ile ilgili çalışmaları bizzat yerinde inceledi.
Öğrenci ve velilerden Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan'a teşekkür
Kırklareli Belediyesi, Kırklareli Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için 3-7 Eylül tarihleri arasında Kırklareli Uluslar Arası ve Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Kırklareli Üniversitesi Rektörlük bahçesinde hizmet masaları oluşturmuştu.
Kırklareli'ne ilk defa adım atan birçok öğrenci memleketlerinden çıkarken duydukları bazı kaygıların Kırklareli Belediyesi hizmet masası sayesinde kaybolduğunu ifade ederken, özellikle aileleri çocuklarının otobüs terminalinde karşılanması, şehir içi ulaşımlarının sağlanması ve Kırklareli ile ilgili bilgilerin sunulmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
Hizmetten memnun olan aile ve öğrenciler Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a teşekkürlerini ilettiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol