Baskan Çaglayan bugün, TEK Rumeli TV ekranlarinda

TEK Rumeli TV’nin “Ayda bir her gün'' ekibi, Kirklareli Belediye Baskani Av. Cavit Çaglayan ile Baskanlik Makaminda bir röportaj gerçeklestirdi.

 Samimi bir sohbet havasinda geçen röportajda; Belediye Baskani Çaglayan’in 2. dönem baskanligi,  aile bireyleriyle birlikte seçtigi sade yasami,  Kirklarelimiz’in genel durumu, Belediyemiz sinirlarinda yasayan halkimizla ve programin içerigi ile ilgili keyifli bir sohbet gerçeklesti.

15 dk. Süren röportajin ardindan Tek Rumeli TV ekibi, Kirklareli Sokaklarinda Kirklarelili hemsehrilerimize sorularini yönelttiler.

Kirklareli'mizde gerçeklesen çekimler bugün saat 12.00'de TEK Rumeli Televizyonu ekranlarinda yayinlanacak. Programin tekrar yayini olmayacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol