Baskan Çaglayan Küba'da

Bugüne kadar çesitli temaslar için zaman zaman yurtdisi gezilerine giden Kirklareli Belediye Baskanligi yetkilileri, dün de simdiye kadar olan gezilerin en egzotigini yapmak üzere yola çiktilar. Belediye Baskani Cavit Çaglayan, Belediye Baskan Yardimcisi Ünal Baskur ve Belediye Meclis Üyesi Koray Çelikkanat bugün baslayip 28’ine kadar sürecek olan incelemeler için Küba’ya gitti.
Dünya’da en ilgi çeken ülkelerden birisi olan, ismi söylendiginde akla ilk olarak Che Guevera, puro ve Castro’nun geldigi Küba’da 1 hafta kalacak olan heyet 29’unda Kirklareli’ye dönecek.
Havana Halki Gücü Il Meclisi Uluslararasi Iliskiler ve Isbirligi Dairesi’nin daveti ve Trakyalilar Yardimlasma, Dayanisma, Arastirma ve Tanitma Vakfi organizasyonuyla gerçeklesen gezi kapsaminda Çaglayan, Baskur ve Çelikkanat; Havana, Trinidad ve Varadero’da inceleme ve tetkilerde bulunacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol