Baskan Çaglayan; "Çocuklar bizim en degerli varligimizdir"

04- 06 yas grup okul öncesi egitimi veren Özel Kirklareli Çocuk Akademisi ögretmen ve ögrencileri Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan’i makaminda ziyaret etti. Geçtigimiz yil içerisinde restore islemleri tamamlanan Kirklareli Eski Vali Konagi’nda hizmet veren Özel Kirklareli Çocuk Akademisi’nde yaklasik 50 minik okul öncesi ögrenim görerek sosyal hayata atiliyor.

Dün saat 11:00’de Akademi ögretmeni Ülkü Akalan, 3 stajyer ögrenci ve 8 akademi ögrencisi tarafindan yapilan ziyarette Baskan Çaglayan akademi ögrenci ve personelini kapida karsilayarak buyur etti. Akabinde ise minik bir ögrenci Baskan Çaglayan’a “Cumhuriyet Bayraminiz Kutlu Olsun” yazili bir tablo hediye etti. Baskan Çaglayan da bu güzel hediyeden dolayi minik ögrenci ve arkadaslarina tesekkürlerini sundu. Özel Kirklareli Çocuk Akademisi olarak amaçlarinin 04- 06 yas grubu çocuklari okul öncesinde en iyi sekilde egitmek oldugunu belirten ögretmen Ülkü Akalan bu kapsamda ögrenci baskan ve baskan yardimcisi seçtiklerini ögrencilere örnek olmasi için de Baskan Çaglayan’i ziyaret ettiklerini dile getirdi.

Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan da minik çocuklarin yaptig ziyaretten memnuniyeti dile getirerek sunlari kaydetti; ”Çocuklar bizim en degerli varligimizdir. Son yillarda devletin yetersiz kaldigi yerlerde özel kresler açiliyor. Sanirim 3 yasindan itibaren çocuklar krese gidebiliyor. Bizleri ziyaret ederek, Cumhuriyet Bayramimizi kutladiginiz için tesekkür ediyorum. “dedi.

Sonrasinda ise Baskan Çaglayan dün ilimize gelen Hürriyet Treni ile ilgili olarak çocuklara tren hakkinda sorular sordu. Karsilikli dilek ve temennilerin ardindan ziyaret son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol