Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler geçtiğimiz gün gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri kapsamında 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 16:00’da Lüleburgaz Meydanında Başbakan Yıldırım’ın partililer ve Lüleburgaz halkı ile bir araya geleceğini belirtti.
10 Haziran 2018 Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım Lüleburgaz Meydanında saat 16:00’da partililer ve Lüleburgaz halkı ile bir araya gelecek. Bu kapsamda gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “Sayın Başbakanımız Binali Yıldrım 10 Haziran 2018 Pazar günü 16:00’da Lüleburgaz Meydanında vatandaşlar ile bir araya gelecek. Gerçekleşecek olan mitinge başta değerli Lüleburgaz halkı olmak üzere Teşkilatımızın değerli üyeleri ve tüm partili vatandaşlarımız davetlidir” dedi.
“Vakit Türkiye vakti”
Seçim çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Çiler; “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarıma hız kesmeden devam ediyoruz. Allah’ın izni ile 25 Haziran sabahı bayrağımızı göklere çekeceğiz. Artık vakit Türkiye vakti. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi biz bu gün varız, yarın yokuz ama bu ülke, bu millet inşallah ilelebet var olacak”
“El ele verelim”
Devamında Alper Çiler “Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. Partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Biz burada Allah rızası için varız. El ele verelim. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sürecini güzel sonuçlar ile geçireceğiz Allahın izni ile. Halktan hiçbir zaman kopmadık ama her zamankinden daha fazla halkın içinde olacağız”
“İnsan odaklı bir partiyiz”
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “AK Parti teşkilatları, üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren girilen her bir seçim, gerçekleştirilen her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir” dedi.
Daha büyük, daha güçlü bir ülke için biz hazırız”
Çalışkanlık, güven, vatanperverlik, 2023-2053-2071 vizyonları ve medeniyet değerlerinin yeniden tüm coğrafyayla ve dünya ile bütünleştirme hedefinin bu kutlu yolculuğun taşıyıcı unsurlarından olduğunu kaydeden Çiler, “AK Parti teşkilatları, üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren girilen her bir seçim, gerçekleştirilen her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir” diye konuştu.
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Yeni Parti'de Kırklareli Teşkilatları Tamamlandı! İşte İsim İsim Liste
11 Eki 2026 -
Kırklareli’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Açıklandı! İşte Etkinlik Takvimi
27 Eki 2026 -
"Ülkemizde farklı kesimler arasındaki mesafeleri kapatacak bir toplumsal zeminin oluşmasına ivedilikle ihtiyacımız var"
07 Eki 2026 -
Kırklareli ile Kayseri Arasında Edebiyat Köprüsü Kuruldu
13 Eki 2026 -
Kırklareli'nin Vergi Rekortmenleri Listesinde Hangi Şirketler Var?
12 Eki 2026 -
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nün Projesine Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Destek
07 Eki 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Lüleburgaz’da Atıklar Değere Dönüşüyor! Günde 15 Ton Çamur İşlenerek Tasarruf Sağlanıyor
05 Kas 2026 -
Emine Erdoğan, TÜRGEV bünyesinde faaliyet gösteren GİF’in 2027 sezon açılışına katıldı
07 Eki 2026 -
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nün Projesine Trakya Kalkınma Ajansı’ndan Destek
07 Eki 2026 -
Kırklarelispor Kupada Yoluna Devam Ediyor!
08 Eki 2026 -
Lüleburgaz’dan İklim Değişikliğine Mavi-Yeşil Çözüm! 5 Ülke Aynı Projede Buluştu
07 Eki 2026 -
\"Ülkemizde farklı kesimler arasındaki mesafeleri kapatacak bir toplumsal zeminin oluşmasına ivedilikle ihtiyacımız var\"
07 Eki 2026
Son Yorumlar
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- "Ufuk Hattı Projesi" geleceğe umut oluyor: Tebrikler başarılar diliyorum ...
- Bir festival de böyle geçti: Çok istedik bizden olmadı yaralarımı kimse sarmadı ağladım sesimi duymadı sana olan dağlar kadar sev...


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol