Kırklareli’ne kadın eli değmeli diyen Kırklareli Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Büşra Taşkın, iş sektöründeki tecrübelerini ve başarılarını şimdi Kırklareli şehri ve halkı için değerlendirmek istiyor.
Birçok alanda büyük başarılar elde eden Bağımsız Belediye Başkanı Büşra Taşkın, “Lise eğitimimi Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladım. Ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyasi Bilimlerden mezun oldum. Tezli yüksek lisansımı ise Bahçeşehir Üniversitesi Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptım” sözlerini dile getirdi.
Farklı sektörlerde iş hayatında yer aldığını dile getiren Başkan Adayı Taşkın, “Tekstil, güzellik, kuaför, restoran, catering ve e ticaret alanlarında işler kurdum. Sağlık, güzellik, halkla ilişkiler, pazarcılık, gıda, hizmet, yönetim, teknolojik hizmetler ve sosyal projelerde çalıştım. NBA 27 seneden beri işlerimi kurduğum Kırklareli'nde ikamet etmekteyim” ifadelerini dile getirdi.
Güçlü kadın ile toplumun da Kırklareli’nin de daha iyi yerlere geleceğinin altını çizen Başkan Adayı Taşkın, “2021 yılında 4. kez düzenlenen Türkiye Azerbaycan Kardeşlik Gecesinde Yılın En İyi STK Başkanı, 2022 yılında 35. kez düzenlenen Uluslararası Tüketici Zirvesinde Yılın En İyi Kaliteli Gıda Üretimi Kalite Ödülü 2022 yılında 9.'su düzenlenen Hijyensiz Okul Kalmasın Projesinde Temiz Okul Temiz Catering Üretimi Ödülü 2022 Yılı Uluslararası International Award Ödüllerinde Yılın En İyi Catering Firması ve Yönetim Kurulu Başkanı Yılın en ПАМЯТ başarılı iş kadını ve şirketi olarak 2022 yılında Caspian Awards Azerbaycan Hazar Ödülü ve Azerbaycan Kültür Bakanından imzalı teşekkür belgesi aldık. 2022 yılı Gelin Damat Dergisi ve Türk-iş Kadın Platformunda Türk İş Kadını Olarak hem ödül aldım hem de altın rehbere girdim. 2022 yılında Olcay Kutluca ve Tuğba Özay ile Altın Melek Ödüllerinde Yılın İlham Veren Girişimci Kadını Güneş ödülünü aldım. 2022 Yılında TUSMOD CEO Zirvesinde Bursa Ticaret Odasında yılın en cesaretli konuşmacısı olarak ödül aldım. 2023 Yılında SMA'lı bebeklere para toplayıp can olarak en iyi kadın ve en duyarlı iş insanı ödülünü aldım” dedi.
"Yaptığım büyük projeler"
Hayata geçirdiği projeleri dile getiren Başkan Adayı Taşkın, “Nijerya'ya 1000 kişilik aşevi, 1000 yetimhane, medrese, okul. 2022 yılında 250 tane iş insanını bir gemide buluşturup iş birliği yaptırdım ve burada da ödül aldım.
Turan Sancağı Teşkilatı Eğitim ve Kültür Derneği Kırklareli il Başkanı ve Trakya Sorumlusu Kurucusu Anadolu Türkistan İş Adamları Dostluk Derneği İl Temsilciliği” şeklinde konuştu.(Ş.Kenar)
NE ARAMIŞTINIZ ?
ÇOK OKUNANLAR
-
Demirköy Şampiyonluk Yolunda Taraftarını Bekliyor
31 May 2026 -
Uzunköprü’de Dallık Coşkusu Yarın Başlıyor
30 May 2026 -
“Türkiye'nin küresel rekabet gücünü artıracak düzenlemeleri yakın zamanda devreye almayı hedefliyoruz”
23 May 2026 -
Kurban Bayramı’nda Kesim Yerlerine Sıkı Denetim
29 May 2026 -
Uzunköprü’de Üreticiler Dikkat! Tüm Köylerde İlaçlama Yapılacak
30 May 2026 -
CHP Lüleburgaz’da SMS Krizi
31 May 2026
ÇOK YORUMLANANLAR
-
Akalın’dan Yoğun Mesai: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2 Önemli Dosya Sundu TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na OSB Brifingi Verdi!
15 Haz 2026 -
“Türkiye ekonomisini şoklara karşı dirençli hale getirdik”
19 May 2026 -
500 Enstrümanlık Koleksiyonuyla Müzik Müzesi Kapılarını Açtı
19 May 2026 -
Kırklareli Valisi Turan'dan Gençlere Anlamlı 19 Mayıs Mesajı
19 May 2026 -
Belediyedeki Görev Değişikliklerinin Altında Hangi Sebep Yatıyor?
20 May 2026 -
Brüksel- Ankara- Uzunköprü Hattında Sıcak Temas!
20 May 2026
Son Yorumlar
- \"KIRMIZI BUĞDAY AYRILMIYOR\": Teşekkürler Uşaktan selamlar doğrusunu öğrendim nihayet...
- Babaeski Kartalları’nda yeni yönetim belli oldu: Bu adamlar ne işe yapar yönetim de mütahit mi fabrika çalışanı mı...
- Yesilyurt Gazetesi sahibi Elmas Cankurt, oglunu evlendirdi: Heyy gidi rahmetli kadir gökçe belediye başkanıyken belediye salonundaki mütavazi düğünümüze davet e...


Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol