Babaeski’nin Kurtuluş Coşkusu Aydilge Konseriyle Zirve Yapacak

Babaeski’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü, ilçede büyük bir coşkuyla kutlanmaya hazırlanırken; kutlama programı kapsamında sanatçı Aydilge Babaeskililerle buluşacak.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde, düşman işgalinden kurtuluşun 104. yıl dönümü kapsamında belediye tarafından coşkulu bir etkinlik takvimi hazırlandı. Tarihi günün gururunu yaşatacak kutlamalar çerçevesinde, sevilen sanatçı Aydilge ilçe halkına müzik ziyafeti sunacak.

Atatürk Meydanı’nda Müzik Ziyafeti

9 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan kutlama programında, binlerce vatandaş kurtuluş coşkusunu meydanda birlikte yaşayacak. Sevilen şarkıcı Aydilge, konser alanını dolduran Babaeskililer için en güzel eserlerini seslendirecek.

Başkan Dr. Fırat Yayla’dan Davet

İlçenin bu anlamlı ve gururlu günü dolayısıyla bir açıklama yapan Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, tüm vatandaşları kutlama etkinliklerine ve konsere davet etti.

Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat Yayla, davet mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Babaeski’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz! Bu anlamlı günde, Atatürk Meydanı’nda sevilen sanatçımız Aydilge’nin birbirinden güzel şarkılarıyla hep birlikte unutulmaz bir akşam yaşayacağız. Kurtuluş coşkumuzu hep birlikte yaşamak için tüm hemşehrilerimizi Atatürk Meydanı’na davet ediyorum."

 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol