Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında askeri sevkıyat sırasında helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen, Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici'nin Kırklareli'ndeki baba ocağına büyük hüzün yaşanıyor.
Babaeski ilçesine bağlı Kuleli köyünde oturan şehit Üsteğmen Ersan Yenici'nin babası Ali Yenici'ye acı haberi, Babaeski Kaymakamı Mustafa Asım Alkan verdi. Sağlık ekiplerince ambulansa alınan anne Ayşe Yenici'ye oğlunun şehit olduğu haberini şehidin ağabeyi Ercan Yenici söyledi.
Acılı haber üzerine Türk bayraklarıyla donatılan Yenici ailesinin evine, yakınları ve komşuları taziye için gelmeye başladı. Şehit Jandarma Üsteğmen Yenici'nin evli ve 2 kız çocuğu babası olduğu öğrenilirken, şehidin eşine acı haberin henüz verilmediği öğrenildi.
Bir şehit de Çerkezköy’den
Siirt'te askeri helikopterin düşmesiyle şehit olan 17 askerden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un annesi, Çerkezköy’deki evlerinde acı haberle birlikte yatağa düştü. Böbrek hastası olduğu öğrenilen Hatun Nilüfer Ersoy'un feryatları yürekleri dağladı.
Şehidin evine dev bayraklar asılırken, Kaymakam Ayhan Bayhan, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler, Albay Fazıl Tan, Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve başkan yardımcıları, Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez ve çok sayıda kişi de şehit evine taziye için akın etti.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol