09.09.2008 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Aykaç geldiğinden bu yana aktif çalışma hayatı ile Kırklareli Üniversitesini daha ileriye taşımaya Kırklareli'ni de üniversite şehri yapma yolunda ilerliyor.
Kuruluş yılından bu yana devamlı yapılanma ve büyüme içerisinde olan Kırklareli Üniversitesi yeni kampüsüne ve tek binada toplanmak istenilen Teknik Eğitim Meslek Yüksek Okulunda bulunan gıda laboratuarına kavuşacağını belirten Aktaş bu iki yapının da Kırklareli Üniversitesinin gelişimine ve vizyonuna çok büyük katkılar yapacağını belirterek şunları söyledi;
"Hedeflerimiz arasında Kırklareli üniversitesini hedeflenen üniversitelerden biri Kırklareli'ni de bir üniversite şehri yapmak var. Bu doğrultuda alışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu çalışmalarımız sırasında ve özellikle yeni kampüsümüzün yapım aşamasında yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Tek başımıza bir şeyler yapmaya çalışmış olsaydık eğer bu yapılan, yapılmak istenilen ve hedeflenen hiçbir şeye tam olarak ulaşamazdık. Yapımı tamamlanmak üzere olan Kofçaz yolu üzerinde bulunan yeni kampüsümüz 2013 - 2014 yılında öğrencilerimizle buluşacak. Görmek istediğimiz ve hedeflediğimiz bu büyümenin şahitliğini yapacak olmanın ve Kırklareliliye bir şeyler kazandırmanın heyecanı içerisindeyim. Yapılanların sadece tek bir mimarı yok. Bizler ön planda olanlarız. Bir de perdenin diğer tarafı var. Bu yapım sürecinde bizlere devamlı yardım eden ve yanımızda olduğunu her fırsatta gösteren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım'a çok teşekkür etmek istiyorum. Bu işlerin bütçeler ile alakalıdır tek başımıza bu yapılanın yarısı kadar bile mesafe kat edemezdik."
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol