Kırklareli Belediyesi, kenti daha temiz, düzenli ve yaşanabilir hale getirmek amacıyla başlattığı “Dip Köşe Temizlikleri” uygulamasını sürdürüyor. Uygulama kapsamında son olarak Atatürk Mahallesi’nde kapsamlı temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi.
Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut da çalışmaları yerinde takip etti. Mahalledeki temizlik seferberliğine, Atatürk Mahallesi Muhtarı Osman Özkılıç’ın yönlendirmeleriyle belediyeye bağlı ilgili müdürlükler ve saha ekipleri katıldı.
Ekipler, sokaklardan kaldırımlara, park ve yeşil alanlardan küçük onarımlara kadar birçok noktada detaylı temizlik ve bakım yaptı. Mahalle adeta baştan sona elden geçirilirken, vatandaşların da çalışmalardan memnun olduğu gözlendi.
Başkan Derya Bulut, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kırklareli’mizi daha temiz, daha düzenli ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çıktığımız bu yolda, bugün Atatürk Mahallemizdeydik. Her şey daha güzel bir Kırklareli için çalışıyoruz.”
Belediye yetkilileri, “Dip Köşe Temizlikleri” uygulamasının kent genelindeki diğer mahallelerde de devam edeceğini bildirdi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol