Önadim Medya Grubu bünyesinde çalisanlar Pazar gününü Huzurevi'nde geçirdi. Kirklareli Huzurevi sakinlerini ziyaret eden çalisanlar burada kalan annelerin Anneler Günü'nü kutladi.
Önadim Medya Grubu bünyesindeki Önadim Gazetesi Sorumlu Yazi Isleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Kirklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazi Isleri Müdürü H. Murat Taner, Kirklar Haber Sayfa Sekreteri Bahar Gültekin ve Haber Muhabiri Gülben Gökçen, 8 Mayis Pazar gününü Kirklareli Huzurevi'nde geçirdiler. Anneler Günü dolayisiyla gerçeklesen ziyarette Huzurevi'nde önce annelerin ellerini öpen Önadim Medya Grubu çalisanlari daha sonra burada görevli kadin personelinde Anneler Günü'nü kutladi. Huzurevi'ndeki dinlenme odasinda Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden çalisanlarimiza Kirklareli Huzurevi Müdürü Mehmet Gider'de eslik ederek kendilerini ziyaret ettikleri için Önadim Medya Grubu çalisanlarina tesekkür etti.
MHP'li annelerde oradaydi
Öte yandan Önadim Medya Grubu'nun gerçeklestirdigi ziyaret sirasinda Vilayet Meydani'nda Zübeyde Hanim Aniti'na çelenk koyan MHP Kirklareli Il Kadin Kollari Baskani Nedime Tutar ve Kadin Kollari Yönetim Kurulu üyeleri ile partili kadinlar buradaki törenin ardindan Huzurevi'ne geçtiler. Huzurevi ziyareti öncesi Zübeyde Hanim Aniti önünde bir konusma yapan MHP Kirklareli Il Kadin Kollari Baskani Nedime Tutar, AK Parti iktidari döneminde analarin agladigini belirterek, "12 Haziran'dan sonra analar aglamayacak. Analar gülecek" dedi.
Ardindan yanindaki partililer ile birlikte Huzurevi'ne geçen Tutar, burada yanlarinda getirdikleri çiçekleri Huzurevi çalisanlarina ve sakinlerine verdiler. Çesitli hediyeler de getiren MHP'li kadinlar bunlari da Huzurevi'nde kalan yaslilara armagan ettiler.
Yaslilarla bir süre sohbet eden MHP'li kadinlarin zaman zaman gözlerinin doldugu gözlendi.
Kirklareli Belediyesi de Huzurevi'ndeydi
MHP'li kadinlarin ziyaretinin ardindan ise Huzurevi sakinleri Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan, Kent Konseyi Kadin Çalisma Grubu ve Belediye çalisanlarini agirladi. Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan ve beraberindekiler önce odalarda kalanlarin Anneler Günü'nü kutladi ardindan dinlenme odasindaki yasli annelerin Anneler Günü'nü kutladilar. Baskan Çaglayan ve beraberindekiler Huzurevi'nde kalanlara karanfil dagitti.
Kirklareli Huzurevi'nde ziyaretler gün boyu sürdü.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol