Alpullu'da Balik Restaurant'i açildi

Babaeski Ilçesine bagli Alpullu Beldesinde, baligi evde yemegi sevmeyenler için yeni bir mekân daha sade bir törenle hizmete açildi.
Türkiyenin ilk Seker Fabrikasi ile bütünlesmis olan tarihi kültür sehri Alpullu Beldesi, damak tadina düskün olanlara bu defa baska bir alanda hizmet verecek.
Canli alabalik tesisleriyle, farkli bir alanda balik severlere hizmet verecek olan "Selale Balik Restaurantin" açilisini, 65.Mknz. Tug. Komutan Yrd. Kurmay Alb. Mehmet Keskin ve isletme sahibi ortaklarindan Burhan Karakasin babasi Yilmaz Karakas yaptilar.
Selale Balik Restaurantin açilis törenine; 65.Mknz. Tug. Komutan Yrd. Kurmay Alb. Mehmet Keskin, Babaeski Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Ayhan Bülbül, Alpullu Saglik Ocagi Bas Tabibi Dr. Yasar Akinci, Zeyteks Fabrikasi Personel ve Idare Müdürü Ülkü Tirpanci, Seker Is Sendikasi Alpullu Sube Baskani Orhan Saltik, CHP Alpullu Belde Baskani Sedat Akgöl, Babaeski Soförler Odasi Baskani Saim Kirci, Can-Bir Tekstil Sahibi Kutay Tirpanci ve çok sayida davetli katildi.
Türk Sanat Müzigi Sevenlerine Cumartesi aksamlari fasil programi ile Alpullu Beldesinde tercih edilen yer olarak ayri bir hava katacak olan "Selale Balik Restaurantin" isletmesini Bayram Tükenmez ve Burhan Karakas ikilisi yapacak.
Türk Sanat Müzigi hayrani ve Zeyteks Fabrikasi Personel ve Idare Müdürü Ülkü Tirpanci, açilista yeni isletme sahiplerine altin yaldizli bir Keman hediye etti.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol