Ilimiz Karakas Mahallesi Atatürk Stadyumu arkasinda yillardan beri hizmet veren Ahmet Cevdet Pasa Parki yaz mevsimi ile birlikte tadilata girmisti.
Oldukça eski bir tarihi olan parkta yapilmaya baslayan çalismalar ile birlikte Ahmet Cevdet Pasa Parki güzel bir görünüm kazandi. Yaz mevsimi boyunca vatandaslarin hos saatler geçirdigi ayrica bazi vatandaslarin dügün ve nisanlarini burada gerçeklestirirken vatandaslar bu parki adeta benimsemis durumdalar. Kirklareli Belediyesi tarafindan park içerisinde yapilan çalismalar kapsaminda parkin bazi bölümleri parke tas ile kaplanirken, diger yerleri ise yesil alan olarak kalacak. Önümüzdeki haftalarda hizmete girmesi beklenen Ahmet Cevdet Pasa Parki’nin yeni yüzüyle tekrar hizmete girecek olmasi vatandaslari da meraklandiriyor. Yillardan beri burada burada hizmet veren Ahmet Cevdet Pasa Parki’nin yeni yüzüyle tekrardan hizmet verecek olmasindan mutluluk duyduklarini dile getirerek “Ahmet Cevdet Pasa parki eskiler tarafindan dalla parki olarak biliniyor. Buranin uzun bir geçmisi var.
Kirklareli Belediyesi parkta gerçeklestirilen çalismalari son derece güzel bulduk. Yapilan çalismalar ile birlikte Ahmet Cevdet Pasa Parki güzel bir görünüme kavusacaktir.” dediler
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol