İyi Parti Kurucu İl Başkanını tanıttı

İyi Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez, 24 Kasım Cuma günü saat 12.00’de gerçekleştirilen basın toplantısında Kırklareli halkına tanıtıldı.

İyi Parti Kırklareli İl Teşkilatlanma Koordinatörü Kürşad Yamaner, Genel İdare Kurul Üyesi Enes Kaplan ve İyi Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez bir kafede basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Yapılan Basın Toplantısında; İYİ Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez basın aracılığı ile Kırklareli halkına tanıtıldı.
İyi Parti Kırklareli Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez, yaptığı basın açıklamasında; ‘’Değerli Kırklarelililer, geçtiğimiz hafta Genel merkezimizin yaptığı görevlendirme sonucunda ; "İyi Parti Kırklareli Kurucu İl başkanı" olarak göreve başlamış bulunmaktayım.
Bu önemli sorumluluğu, vatan-millet sevdası ile dava arkadaşlarımla yerine getirecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm sıkıntıları "milli irade" ile aştığını biliyoruz. Bizler de bu prensipten yola çıkarak; iyi toplum, iyi gelecek ve güçlü bir Türkiye diyerek, İyi Parti yolunda Türkiye'miz için çalışmaya and içtik.
Umutlarımız var. Hayallerimiz var. Binlerce yıldır yaşadığımız bu topraklardan aldığımız gücümüz var. Bu yolda taşları cesurlar döşer. Partimizin kuruluş aşamasından bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi bizleri daha da umutlandırdı. Önümüzdeki süreçte parti binasının açılışı ve ardından üye kayıt işlemlerimiz başlayacaktır. Gerek parti içi görevlendirmelerimizde gerekse üye kayıtlarımızda yer alacak kişiler için en önemli kırmızı çizgimiz FETÖ ve herhangi bir terör örgütü ile bağlantısının olmamasıdır. Vatanını-milletini-bayrağını sevip sayan hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen iyi vatandaşlarımızı bu yolda omuz omuza yürümeye davet ediyoruz. Saygılarımla’’ ifadelerini kullandı. Basın mensupları ile gerçekleştirilen soru-cevabın ardından toplantı sona erdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Hayırlı olsun ..iyi çalışmalar.