İşte “Sıfır İşgal” uygulaması yapılan caddeler

Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, tarafından başlatılan “Sıfır İşgal” uygulaması sürüyor. Belirli cadde ve sokaklarda ağırlık kazanan uygulama kent merkezinde 20 noktada ağırlık kazanıyor. Bu cadde ve sokaklarda kaldırım işgali yapılmasına zabıta ekipleri izin vermiyor.

Son zamanlarda artan şikayetler nedeniyle Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından “Sıfır İşgal” uygulaması hayata geçirildi. İlimizde faaliyet gösteren işyerleri ile seyyar olarak satış yapan esnafa yönelik yapılan uygulama ana cadde ve sokaklarda faaliyet gösteren işyerlerinin kaldırım üzerine çıkarttıkları malzemeler ile seyyar olarak satış yapan esnafın araç ve yaya trafiğini tehlikeye atması nedeniyle uygulanmaya başladı.Uygulama ile yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bazı belirli noktalarda işgal yapanlara izin verilmiyor. Kırklareli Belediye Meclisi’nin bu kapsamda Ekim ayı toplantısında konu hakkında bilgi verildi. Uygulamanın yapıldığı cadde ve sokaklar açıklandı.
Yapılan uygulamanın ağırlık kazandığı cadde ve sokaklar ise şöyle;
Mustafa Kemal Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, Karaumurbey Caddesi, Hastane Caddesi, Haşim Peksöz Caddesi, Zincirlikuyu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Sancaklar Caddesi, İstiklal Caddesi, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı, Kasaplarararası, İstasyon Caddesi, Fevzi Çakmak Bulvarı, Hasan Paşa Caddesi, Ambarlar Sokak, Yüzüncü Yıl Caddesi, Yayla Caddesi, Namazgah Caddesi, Balkan Caddesi Uğur Mumcu Caddesi, Karakaşbey Sokak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol