İstasyon Kırklareli’nde, “Spring GameJam Etkinliği” düzenlendi

Kırklareli Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü ve Kırklareli Üniversitesi Oyun Tasarım ve Geliştime Kulübü öğrencilerinin katılımıyla “Bölgesel Topluluk Merkezi İstasyon Kırklareli”nde gerçekleştirilen “Spring GameJam Etkinliği”nde genç yazılımcılar 3 günlük hackathon sürecinde kendi oyunlarını geliştirerek, sunumlarını hazırladılar.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) bünyesinde hizmet vermekte olan “Bölgesel Topluluk Merkezi İstasyon Kırklareli”nde, “Spring GameJam Etkinliği” düzenlendi.
Trakya Kalkınma Ajansı ve Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleri ile “Genç İstihdamı Teması” kapsamında Kırklareli Üniversitesi Yazılım Mühendisliği Bölümü ve Kırklareli Üniversitesi Oyun Tasarım ve Geliştime Kulübü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Spring GameJam Etkinliği”nde genç yazılımcılar 3 günlük hackathon sürecinde kendi oyunlarını geliştirerek, sunumlarını hazırladılar.
13-14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğe; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji’de katıldı. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan öğrencilerle sohbet ederek yapılan etkinlik hakkında bilgiler aldılar.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; 
“İlimizdeki Girişimcilik Kültürü’nü ve Ekosistemi’ni geliştirmek için çalışıyoruz”
Bölgesel Topluluk Merkezi İstasyon Kırklareli”nin kuruluş amacı ile ilgili olarak açıklamada bulunan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “2019 yılında girişimci bir Oda olarak yürüttüğümüz faaliyetler kapsamında “Bölgesel Topluluk Merkezi İstasyon Kırklareli”ni; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde ve Habitat Derneği ortaklığı ile hayata geçen17 Girişimcilik Merkezi’nden bir tanesi olarak şehrimize kazandırdık. Edirne ve Tekirdağ’ı da kapsayan “İstasyon Kırklareli Bölgesel Topluluk Merkezi”nin kapıları her zaman girişimcilere ve yeni fikirlere açıktır” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol