Ismail Dogann Spor Merkezi Kirklareli halkinin hizmetine girdi

4 yili askin bir süredir Kirklareli Il Emniyet Müdürlügü Polis evi bünyesinde bulunan spor merkezini çalistiran Uluslararasi Plates, Fitness Kick Boks ve Taekwando egitmeni Ismail Dogan kendi adina açtigi Ismail Dogann Spor Merkezlerini dün Kirklareli halkinin hizmetine sundu. 
Karacaibrahim Mahallesi, Eski Hapishane Sokak Duru Apartmani C-Blok No/3 adresinde hizmet verecek olan Ismail Dogann Spor Merkezlerinin açilisini Kirklareli Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu gerçeklestirdi.
Kirklareli Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu'nun yani sira açilis törenine Kirklareli Il Emniyet Müdür Yardimcilari Abdurrahman Tosun, Ertugrul Dilek, Akin Biyikli, Personel Åzube Müdürü Gencer Bayram, Çevik Kuvvet Åzube Müdürü Cihat Önder, Asayis Åzube Müdürü Ayhan Kurtoglu, Kaçakçilik Organize Åzube Müdürü M. Ali Aydinli, Olay Yeri Inceleme Åzube Müdürü Kemal Bakir ve çok sayida emniyet mensubu katildi. 
Uzun ugraslar sonucunda mekânin dizaynindan, temizligine, tecrübeli personelinden, salondaki spor aletlerine kadar herseyin dört dörtlük, Kirklareli halkinin beklentilerine karsilik verecek sekilde hazirlanan spor merkezinin açilis törenine çok sayida davetli misafir katildi. 
Saat 14.00'da gerçeklesen açilis töreninde, açilis kurdelesini Kirklareli Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu ile birlikte isletme sahibi Ismail Dogan, kardesi Alis Dogan ve babalari Musa Dogan birlikte kesti. 
Açilis kurdelesinin kesilmesinden önce bir konusma yapan Kirklareli Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu su sözleri ifade etti. 
"Kirklareli'nde yeni bir spor salonunun açilisini yapmak üzere bugün burada toplanmis bulunuyoruz. Biraz sonra kurdelesini kesip içeride gezmeye basladigimizda göreceksiniz ki, son derece güzel hazirlanmis, modern cihazlar alinmis, tertemiz piril piril bir spor salonu. Tabi bu spor salonunun düzenli piril piril olmasindan daha önemli birsey var. Çok degerli bir hocamiz var. Ismail hocamiz ben buraya dört sene önce geldigimde kendisini polis evinin altindan bulunan spor salonunu çalistirirken tanidim. O zaman kendisi üniversite ögrencisiydi. Ama öyle bir heyecanliydi ki gözlerinde piril piril isiklar vardi. Ilk icraatim olarak Kirklareli'nde güzel bir spor salonu hazirlanmasinda kendisinin rolü fazladir. Ismail hoca spora gerçekten önem veren, yenilikçi, konulari takip eden bir arkadasimiz. Ben Ismail hocanin Kirklareli için büyük bir kazanç oldugunu düsünüyor ve degerlendiriyorum. Ismail Dogan Türkiye'deki ilk 25 kisiden bir tanesi Plates hocaligi sertifikasini alan arkadasimiz. Onun disinda geçenlerde tekrar hamile bayanlar için Istanbul'da özel bir egitim açildi. Kendisi o egitime de katildi. Kick Boks, yakin dövüs her türlü konuda kendisi uzman bir arkadasimiz. Bu zamana kadar teskilat mensuplarimiz kendisinden son derece faydali bir sekilde istifade etti. Tabii ki Kirklareli halki da istifade etti. Ben o açidan kendisini kutluyorum. Spor salonumuza bu zamana kadar verdigi hizmetlerden dolayi da kendisine tesekkür ediyorum. Oranin yeterli olmadigini bana ifade etti. Daha fazla kitlelere hizmet vermek istedigini ifade etti. Ve böyle güzel bir salonu Kirklareli halkinin hizmetine sundu. Ben bu salonun açilisina kadar emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Tabii ki katkida bulunan kisilere de tesekkür ediyorum. Bu vesile ile hayirli ugurlu olmasini diliyorum" Dedi.
Kirklareli Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu gerçeklestirdigi konusmanin ardindan ise açilis kurdelesini keserek hayirli olmasini diledi. Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan ise Kirklareli Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu esi ile birlikte spor salonunu gezdi. Isletme sahibi Ismail Dogan Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu ve beraberindekilere spor salonunda bulunan aletler hakkinda bilgiler vererek salonu gezdirdi. Il Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoglu, salonun özenle yapildigini ifade ederek her türlü spor aletinin mevcut oldugunu dile getirdi. 
Spor konusunda Kirklareli halkinin beklentilerine karsilik verecegiz
Ismail Dogann Spor Merkezleri sahibi Ismail Dogan açtiklari spor merkezi ile Kirklareli halkinin spor ihtiyacina en iyi sekilde karsilik vereceklerini ifade ederek, en yeni spor aletleri ile bay ve bayan olmak üzere tüm kesime hizmet vereceklerini dile getirdi. Dogan yaptigi konusmada su sözleri ifade etti. 
"Spor merkezimizi bugün Kirklareli halkinin hizmetine açtik. 4 yildir Kirklareli'nde bu is ile ugrasiyorum. Bugüne kadar polis evi bünyesinde Kirklareli halki ile birlikte olduk. Bundan böyle kendi yerimizde hizmetlerimize devam edecegiz. Ismail Dogann Spor Merkezleri bünyesinde Bench Press, Inchline Press, Dechline Press, T Bar, Leg Press, Cable Crass, Mack Square, Smith Machine, Twisth, Abdominal Machine, Biceps Machine, Leg Extension, Knee Raise, Eliptik, Kosu Bandi, Yatay ve Dikey Bisiklet, Lat Puldown, Dambel Set, Sky Plate, Roman Chair, Pilates, Gym Ball, T Band, Crunching adli spor aletleri ile hizmet verecegiz. Bunun disinda Hamile Platesi, çocuklar için Kick Boks, Bölgesel zayiflama dersleri de verecegiz. 
Bugün açilimiza katilarak bizleri onurlandiran Kirklareli Il Emniyet Müdürümüz Sayin M. Behzat Canbazoglu'na, beraberindeki Kirklareli Il Emniyet Müdürlügü Müdür Yardimcilari, Åzube Müdürleri, emniyet mensuplarina, ayrica gönderdikleri çelenk ve çiçekler ile bizleri mutlu eden herkese tesekkür ediyorum" Dedi. 
Bizlerde Önadim Medya Grubu olarak Ismail Dogann Spor Merkezlerinin Kirklareli için hayirli olmasini diler, isletme sahibi Ismail Dogan'a hayirli müsteriler dileriz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kick bocks kursuna gitmek istiyorumda nasıl iletişim kurucam bilmiyorum

  2. Merhaba ben boks kursuna gitmek istiyorum ama ben Yabancıyım nasıl katılabilirimbilgilrndirseniz secinirim