“İşimiz gücümüz; Millet”

Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve İl Başkanı Alper Çiler önderliğindeki AK Parti Kırklareli ailesi sahada. Kırklareli’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren partililer, esnafı vatandaşı ziyaret ediyor, sorunlarını, dertlerini dinliyor, çözüm arıyor, çalışmaları yerinde inceliyorlar…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli ailesi ilimizde bir dizi ziyaret gerçekleştiriyor.

Esnafımızı, vatandaşlarımızı ziyaret eden partililer, devam eden önemli projeleri ve çalışmaları da yerinde inceleme imkanı buluyorlar. Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve Kadın Kolları Başkanı Hanife Büyükyeğen ile birlikte partililer ziyaretlere iştirak ediyorlar.
Bir yandan da üye kayıtlarına devam eden partililer, hafta başında İl başkanlığında teşkilat ile birlikte yeni üyeleri partiye kazandırıyorlar. Partililer son iki gün içinde; Kırklareli Ticaret İl Müdürlüğümüzde, görevine yeni atanan İl Müdürü Mustafa Uzan'a hayırlı olsun ziyareti, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde; görevine yeni atanan Faruk Uysal'a hayırlı olsun ziyareti, Esen Pasajında esnafımıza hayırlı işler ziyareti, Kırklareli S.S. Kayalı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Izgara ve Köfte Salonunda Başkanı Mustafa Çıldır'a hayırlı olsun ziyareti, gerçekleştirdiler.
Ayrıca Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü de ziyaret eden AK Parti Kırklareli ailesi ilimizde yapılacak olan spor tesisleri ve tadilatları ile ilgili görüşmelerde bulundular.
Kırklareli Gar Binası restorasyon çalışmasını yerinde inceleyen partililer, Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i makamında ziyaret ettiler.
Gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz; “Pandemi sürecinde partililerimiz, sağlığımız dolayısıyla sahada olamadılar. Şimdi normalleşme sürecinde tabiî ki sosyal mesafe kurallarına ve diğer hijyenik tedbirlere uygun bir şekilde ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Sonuç olarak salgın tehlikesi geçmiş değil. Bildiğiniz gibi Mart ayından bu yana Bakanlığımız diğer ülkelere nazaran oldukça başarılı yürüttüğü sağlık politikaları dolayısıyla, hamd olsun ülkemizde astronomik rakamları görmedik, inşallah görmeyeceğiz. Ancak bu sadece devlet ile olacak bir şey değil. Vatandaşımıza da önemli görevler düşüyor. Virüsün bulaşması kolay, ama korunmak daha da kolay. Kişisel hijyenimize, sosyal mesafeye ve maskeye dikkat edeceğiz. Bu kurallara uyum sağladığımız takdirde, inşallah virüsü yeneceğiz” dedi
Minsolmaz şöyle devam etti; “Türkiye çok büyük bir ülke. İşte geçtiğimiz hafta tarihimizin en büyük doğalgaz rezervini bulduk. Birileri ekonomik anlamda bu ülkenin battığını söyleye dursun, Türkiye hızla yoluna devam ediyor. Pandemi sürecinde, esnafından, üreticisine, memurundan işçisine, kimseyi mağdur bırakmamış, dünya global bir kriz halindeyken dahi, Türkiye başka ülkelere yardım gönderebilme gücüne sahipse, ekonomimiz nasıl batabilir? Bizim işimiz, gücümüz Millet. Bu millet devletinin yanında olduğu sürece Türkiye’nin sırtı yere gelmez” dedi.




Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. subliminalin açılımı 26 Ağustos 2020 Çarşamba 15:37:18

    Kendimizi krallar gibi yaşatmak için "İŞİMİZ GÜCÜMÜZ MİLLET"in anasını ağlatmak...