'İşimiz Saha Gücümüz Saha'

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Yatırımları Bilgilendirme top-lantısı düzenlendi. Toplantıyla ilgili Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Toplantıyla ilgili Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Valimiz Sayın Osman Bilgin'in destekleriyle, Kırklareli Ticaret Borsası toplantı salonunda İl Müdürümüz Sayın Mehmet Aksoy başkanlığında Ticaret Borsası Başkanı Sayın Turhan Altıntel, yatırımcılar, üreticiler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımları ile Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Ekonomik Altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından yatırım konuları ve başvuru şartları hakkında katılımcılara bir sunum yapılmıştır.
Katılımın yüksek olduğu toplantıda sunum sonrası çiftçiler ve yatırımcıların proje kapsamındaki soruları cevaplandırılmıştır.
Üreticilerimizin talepleri dinlenerek 'İşimiz saha gücümüz saha' prensibine göre sahada üreticilerimiz ile beraber çözüm üretmeye devam edeceğiz.
İlgilenen yatırımcılarımızın Makine Ekipman için başvurularını 17 Aralık 2021, Ekonomik Yatırımlarda ise 21 Ocak 2022 tarihine kadar online olarak https://edys.tarim.gov.tr/tarim/onlinebasvuru.aspx adresinden yapabileceklerdir” denildi.
Toplantıya katılım sağlayan genç Nesil iş adamlarından Burak Süzülmüş “Bu tür toplantıların son derece verimli ve yerinde olduğunu düşünüyorum. Doğru ve yerinde yapılacak yatırımlar hakkında ciddi anlamda bilgi sahibi olunabiliniyor. Kırklareli Valiliğimize ve Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirdikleri toplantı için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. (E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol