Işık ailesinin mutlu günü

İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık'ın kızı Işık dünya evine girdi

 Üsküdar Evlendirme Dairesinde kıyılan nikahın ardından Nilüfer ve Tahir Işık'ın kızları Işık ile Ferdağ ve Muharrem Keskin kardeşlerin oğulları Sabit İğneada Yelken Otel'de muhteşem bir törenle dünya evine girdiler.
Işık ile Sabitin düğününe; CHP Kırklareli milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öcal, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Kaynarca Belediye Başkanı Seyit Uçan, Üsküp Belediye Başkanı Erdoğan Kıyıcı, Kırklareli Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, İl Genel Meclis Başkanı Behçet Şen, Demirköy eski Belediye Başkanı Sedat Özgün, Kofçaz eski Belediye Başkanı Nihat Öztürk,  CHP İl Genel Meclis üyesi Saffet Üresin, MHP İl Genel Meclis üyesi Selahattin Birkaya,  Orman İşletme Müdür Yardımcısı Erdinç Kurt, Orman İşetme Şefleri, Kırklareli Belediye Başkan aday adayı Ünal Başkur, İl Genel Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.
Mutlulukları gözlerinden okunan genç çifti arkadaşları da yalnız bırakmadı. Bu mutlu gecede Belediye Başkanı Tahir Işık ve eşi Nilüfer Işık misafirleriyle tek tek ilgilendiler. Zaman zaman heyecanlandıkları ve duygulandıkları görüldü.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol