İşbilen Bir Dönemlik Aranın Ardından Yeniden Sahada

2024 yerel seçimlerinde kulisler ısınmaya devam ederken partileri de
belediye başkan adaylarının kimler olacağına dair heyecan sardı.
Partisinin 32 yıllık belediye başkanlığı hasretine son vererek Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2009- 2019 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı
görevini üstlenen Enis İşbilen de bir dönemlik aranın ardından geçtiğimiz hafta 3. Dönem için belediye başkan aday adaylığı başvurusunu CHP ilçe başkanlığına gerçekleştirmişti. Başvurusunun ardından vatandaş ve
Sivil Toplun Kuruluşları ziyaretlerine başlayan İşbilen, geçtiğimiz akşam Aşçıoğlu Mahallesinde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.
Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve notlar alan İşbilen’e belediye
meclisi üyeliği aday adayı Serkan Çalık da eşlik etti. İşbilen,
“Uzunköprü’nün nabzını tutmaya başladık” dedi.
Yerel basın tarafından gerçekleştirilen anketlerde de büyük farkla yeniden CHP’nin adayı olması yönünde teveccüh gördüğü gözlemlenen İşbilen saha çalışmalarına başladı. Belediye Meclis Üyesi aday adayı Serkan Çalık ile Aşçıoğlu Mahallesinde bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen İşbilen, mahallenin sorunlarına yönelik talepleri dinledi. Ziyarete ilişkin açıklama yapan İşbilen, “Aşçıoğlu Mahallesinde, Uzunköprü ‘nün nabzını tutmaya başladık. Karşılıklı güzel konulara değindik. Kahvenin tadını unutmayacağız” ifadelerine yer verdi.
İŞBİLEN UZUNKÖPRÜ ZİRAAT ODASINI ZİYARET ETTİ
İşbilen vatandaş ve kahvehane ziyaretlerinin yanı sıra ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret ediyor. Kendisinin belediye başkan aday adaylığı müracaatı yaptığı gün beraberinde belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurularını gerçekleştiren Sedat Saygın, Berfu Teker ve Serkan Çalık ile Uzunköprü Ziraat Odasını ziyaret eden İşbilen’i Oda Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Kayalı ve Meclis Başkanı Cavit Koşar karşıladı. Ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede İşbilen, “Ziraat Odamıza yaptığımız ziyarette, sıcak ilgileri ile bizleri karşılayan Başkanımız Özcan Kayalı, Meclis Başkanı Cavit Koşar ve Meclis üyelerine teşekkür ederiz. Ziraat Odası’nın bugünkü hizmet binasına ait arsanın, Odaya bağışlanmasına ön ayak olup, Belediye Meclisi’nde bu kararı almamızın ne denli doğru olduğuna bir kez daha tanık olduk.
Çiftçilerimizin kayıt ve her türlü resmî işlemlerinin yapılması anlamında hizmet veren Ziraat Odamızla gurur duyuyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.
İŞBİLEN BAYRAĞI YENİDEN
DEVRALMAK İÇİN GEÇTİĞİMİZ HAFTA BAŞVURUSUN YAPMIŞTI
Geçtiğimiz ay düzenlediği basın toplantısı ile adaylık niyetini kamuoyu ile paylaşan İşbilen, geçtiğimiz hafta resmi aday adaylığı başvurusu için gerekli belgeleri CHP ilçe başkanı Muammer Çetiner’e teslim etmişti.
 İşbilen ile birlikte 4 isim de belediye meclis üyeliği için başvurularını gerçekleştirdi. Bu isimler; Sedat Saygın, Serkan Çalık, Berfu Teker ve Fatih Manga oldu. İşbilen’in önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığında partililer ile birlikte aday adaylığı açıklaması gerçekleştirecek.


Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol