İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun uygulamaları üzerine kitap yazdı

Kırklarelili Orman Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı A. Başar Kavcin, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun uygulamaları üzerine kitap yazdı. 

Görevine Demirköy Orman İşletme Müdürlüğünde başlayan Kavcin, İSG Uygulama Kılavuzu isimli kitabı ile görevli olduğu Orman İşletme Müdürlüklerindeki uygulamaları esas alan bilgiler içeriyor.
Kavcin, kitabın içeriğinin İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununu işyerlerine getirdiği yükümlülükler, yapılması gerekenler uygulamaları ve örnek evrakları ile ortaya koyduğunu beyan etti. Kanun kapsamında olan tüm işyerleri için bir kılavuz niteliğindeki kitap basım aşamasında olup Ocak ayı sonu veya Şubat ayı başında basılacak.
Kavcin
kimdir?
A.Başar KAVCİN aslen Dokuzhöyük Köyü’nden olup babası Nazmi KAVCİN halen Dokuzhöyük Köyü Muhtarlığı yapmakta. İlk görev yeri olan Demirköy İlçesinde uzun süre görev yapmış ve buradan Çanakkale’ye tayin olmuştur. Halen Kütahya’da Orman Yangınlarıyla Mücadele Şubesinde Orman Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı olarak görevine devam etmektedir.
A.Başar Kavcin; yaptığı açıklamada “Kitabımın İş Güvenliği Uygulamaları konusunda neler yapılması gerektiği, hangi evrakların düzenlenmesi gerektiği ve bu evrakların örneklerini içermesi açısından her işyerine, işverene ve İSG Profesyonellerine yararlı olacağına inanıyorum” dedi. Kavcin “Orman İşletme Müdürlüklerinde yaptığım uygulamalar örnek alınarak tüm Kamu Kurumlarına ve Özel İşyerlerine faydalı olacağını düşündüğüm bir eser ortaya çıktı. Trakya’mın ve özellikle Kırklareli’min değerli insanlarına saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Tebrik ederim.

  2. Hayırlı uğurlu olsun okuyanı bol olsun tebrikler

  3. Nasıl alabiliriz kitabı