İnsan Hakları Günü’nde farkındalık yaratıldı

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Kırklareli’nde çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştirildi. Kutlama programı,  İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri’nin dün saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başladı.

Çelenk töreninin ardından çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. İlk olarak Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı Başkanlığında İl İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, saat 10.30’da Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ardından saat 14.30’da Başsavcı Gökhan Kapağan ve Kırklareli Belediye Başkanı, saat 15.00’te ise İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar ziyaret edildi. Aynı zamanda saat 14.00’te Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Tuğçe İsayev tarafından Kırklareli Üniversitesi’nde "İnsan Hakları Korunması ve Geliştirilmesi Bağlamında Anne, Baba ve Yaşlı Hakları" konusunda üniversitede eğitim gören öğrencilere konferans verildi
Kutlama programı kapsamında bugün 11.00’de İl Jandarma Komutanı J. Alb. Kadir Oğuz’a ziyarette bulunulacak. 12 Aralık 2018 Çarşamba günü ise saat 14.00’te yine Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Tuğçe İsayev tarafından "İnsan Hakları Korunması ve Geliştirilmesi Bağlamında Anne, Baba ve Yaşlı Hakları" konusunda Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özipek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilere konferans verilecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol