İnoksan Üst Yönetimi, Akademi İnoksan mutfağında hünerlerini sergiledi!

Eğitim ve Uygulama Merkezi Akademi İnoksan, 2013 yılını hedeflerinin üstünde başarıyla tamamlayan İnoksan üst yönetim kadrosunu, hazırladığı etkinlikle ağırladı. Mutfakta hünerlerini sergileyen İnoksan yönetim kurulu üyeleri; ahenk ve uyum içinde yaptıkları yemekleri tadarken aynı zamanda 2013 yılını değerlendirdiler.
33 yıldır işletmelerin mutfağında olan İnoksan, bu kez kendi mutfağına girdi ve başarı dolu 2013 yılını, özel bir yemek eşliğinde kutladı. inoksan.com web sitesinden yapılan habere göre Akademi İnoksan'da gerçekleşen yeni yıl yemeğine; İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, İnoksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili, ayrıca Önadım Medya Grubu sahibesi Önzur Tüzün'ün oğlu Emre Varlık ve İnoksan Satış Pazarlama A.Ş.Genel Müdürü Esra Altay ve İnoksan İcra Kurulu Başkanı Gürhan Akdoğan'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve üst yönetim kadrosu da katılım gösterdi.

İnoksan Kurumsal İletişim Sorumlusu Oya Ataeli ve İnoksan Eğitmen Danışman Şefi Rıfat Sınmaz'ın ev sahipliği yaptığı keyifli gecede, İnoksan'ın 2013 başarı grafiği ve 2014 yılı hedefleri de masaya yatırıldı. Başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın sevincini yaşayan İnoksan ekibi, kendi hazırladıkları yemekler eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler. İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, yemeğe katılan yönetim kadrosuna teşekkürlerini iletirken, yeni yıl dileklerini de iletti. Endüstriyel mutfak sektörü ve Türkiye ekonomisi için dolu dolu ve başarılı bir yeni yıl temennisinde bulunan Varlık: "33 yıldır süregelen geleneğimizi bozmayarak, sıcacık ve güven veren bir aile olmayı sürdüreceğimiz bir yıl olmasını temenni eder, İnoksan'ı İnoksan yapan bu ailenin her bireyine sevdikleriyle mutlu ve sağlıklı bir yeni yıl dilerim" sözleriyle yeni yıl mesajını tamamladı.      

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar