İnci Tunç seçim çalışmalarını sürdürüyor

İnci Tunç seçim çalışmalarını sürdürüyor

Tunç Kırklareli’nin ilk kadın milletvekili olmak istiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli 3.sıra Milletvekili Adayı İnci Tunç, ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kırklareli ilçelerini gezen esnaf ve vatandaşlarla buluşan Tunç, her fırsatta 3-0 yapmak hedeflediklerini kendisinin de Kırklareli’nin ilk kadın milletvekili olmak istediğini söylüyor.

Önadım Haber

Seçimlere sayılı günler kala milletvekili adayları da Kırklareli Merkez ilçe ve çevre ilçeleri gezerek vatandaşlarla bir araya gelip oy talebinde bulunuyorlar. Bu adaylardan birisi de CHP Kırklareli 3.sıra Milletvekili Adayı İnci Tunç. Tunç son olarak Demirköy ve Lüleburgaz ilçelerine giderek vatandaşlarla buluştu.

14 yıl önceki heyecan

Önceki yıllarda Kavaklı Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Tunç, bu kez de bir ilki başararak Kırklareli’nin ilk kadın milletvekili olmak istiyor. Bu nedenle yoğun bir çalışma içerisinde olan Tunç, içinde 14 yıl önce belediye başkanlığı seçiminden önce olduğu şekilde bir coşku olduğunu söylüyor.  2004 yılında bir ilki başararak, Kırklareli’nin ilk kadın Belediye Başkanını olduğunu ifade eden Tunç, başarılı işlere imza atarak, çok güzel tecrübeler edindiğini belirtiyor. Bu tecrübelerinin ışığında 27.dönem milletvekili adayı olduğunu söyleyen Tunç, adaylığını milletvekilliği ile taçlandırmak istediğinin altını çiziyor.

“3-0’ı yapacağımıza ben canı gönülden inanıyorum”

Köy köy, ilçe ilçe gezerek, her vatandaşımızın, sağcımızın, solcumuzun elini sıkıp, derdini dinleyeceğini ve bu sayede başarılı olacağını belirten Tunç, “3-0’ı yapacağımıza ben canı gönülden inanıyorum. Hep birlikte, el ele bunu başaracağız. 24 Haziran Türkiye için bir dönüm noktasıdır” dedi.

“Sizin de inanmanızı ve güvenmenizi istiyorum”

Kırklarelililere bir kadın Milletvekili kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşatmak istediğini söyleyen İnci Tunç, “Ülkemizin bağımsızlığı ve Cumhuriyetimiz için mücadele edecek, halkın umudu, halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisini hep birlikte iktidar yapacağız. Vakit tamam, sakın umutsuzluğa kapılmayın. Kırklareli’nde 3-0’ı yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Sizin de inanmanızı ve güvenmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

“Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız”

Vatandaşların da hem kendisine hem de partisine inanmasını isteyen Tunç “Öncelikle bu güçlü iradeyle Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapıp, sonra da hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağız” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Chp sizin seçilmenizi çok isteseydi en azından şansınız olacak 2. sıradan aday göstermeliydi. Chp.nin kadına bakışı malesef lafta kalıyor bazen.