İnci Tunç seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Adayı İnci Tunç, seçim çalışmalarına Lüleburgaz ve Babaeski’de yaptığı ziyaretlerle devam etti. Burada hem esnaflarla hem de vatandaşlarla bir araya gelen Tunç, kendisi için oy ve
destek istedi.
Seçimlere sayılı günler kala milletvekili adayları ilçe ilçe, köy köy gezerek vatandaşlarla bir araya geliyorlar. Bu adaylardan birisi de CHP Kırklareli 3.sıra Milletvekili Adayı İnci Tunç. Tunç son olarak Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerine giderek vatandaşlarla buluştu.
3-0 yapmak için destek istedi
Partisinin Kırklareli’ndeki tek kadın adayı, tüm partilerin 4 kadın adayından birisi olan İnci Tunç, son iki günde Lüleburgaz ve Babaeski’de seçim çalışmalarını yaptı. Babaeski Cem Vakfı’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yeşilbaş ve diğer tüm yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Tunç, yönetim kuruluna ilgilerinden ötürü teşekkür etti. Babaeski Gazi Kemal Mahallesi ve halkımızı ve Gazi Osman Paşa Mahallesi esnaflarımızı ve muhtarımızı ziyaret eden Tunç, 3-0 yapmak için desteklerini istedi.
“Hep birlikte güzel ve huzurlu günler için tamam diyoruz”
Lüleburgaz ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan Tunç, “Lüleburgaz’a halkımız ile kucaklaştık, desteklerini istedik. Hep birlikte güzel ve huzurlu günler için tamam diyoruz. Lüleburgaz İstanbul Caddesi esnafımızı da ziyaret edip desteklerini istedik” dedi.  Lüleburgaz Halk Pazarını da ziyaret eden İnci Tunç, burada vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile sohbet edip oy istedi.
“24 Haziran Türkiye tarihinin en önemli seçimidir”
Seçim çalışmaları hakkında konuşan Tunç, “Köy köy, ilçe ilçe gezerek, her vatandaşımızın görüşü ne olursa olsun, derdini dinleyeceğiz ve bu sayede başarılı olacağız. 3-0'ı yapacağımıza ben canı gönülden inanıyorum. Hep birlikte, el ele bunu başaracağız. 24 Haziran Türkiye tarihinin en önemli seçimidir" ifadelerini kullandı.
"Sizin de inanmanızı ve güvenmenizi istiyorum"
Kırklarelililere bir kadın Milletvekili kazandırmanın onurunu ve gururunu yaşatmak istediğini belirten Tunç, "Ülkemizin bağımsızlığı ve Cumhuriyetimiz için mücadele edecek, halkın umudu, halkın partisi Cumhuriyet Halk Partisini hep birlikte iktidar yapacağız. Bu seçim 3-0 yapmaya en yakın ve hazır olduğumuz seçimdir. Kırklareli'nde 3-0"ı yapacağımıza canı gönülden inanıyorum. Tüm Kırklarelililerin de canı gönülden inanmasını ve güvenmesini istiyorum" dedi.
“İnce 81 milyon vatandaşın
Cumhurbaşkanı olacak”
Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Tunç, “Yüksek bir oy oranı alarak Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerini kazanacak ve Cumhuriyet Halk Partisi de güçlü bir şekilde parlamentoda yerini alacak. 25 Haziran sabahına uyandığımızda sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerini kazanmış olarak uyanmayacağız.
Aynı zamanda halkın adamı Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız. İnce tüm Türkiye’ni,n 81 milyon vatandaşın Cumhurbaşkanı olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol