İnce; “Helal sana Kırklareli”

Ana muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem
İnce dün Kırklarelililerle buluştu. İnci mitingin sonunda katılım gösteren vatandaşlara hitaben “Helal sana Kırklareli” diyerek teşekkür etti.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün Kırklarelililerle buluştu. İnce’yi saat 11.30’da Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP’liler gişelerde karşıladılar. İnce’ye dün; CHP’li Gürsel Tekin, CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, CHP Trakya vekilleri Candan Yüceer, Emre Köprülü, Erdin Bican, Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner, Ali Şeker, Orhan Sarıbal ve Mehmet Tüm de eşlik etti. Saat 12.00’de ilimiz Dingiloğlu Parkı önünde düzenlenen mitingde konuşan Muharrem İnce şunları söyledi; “Benim için ‘partisinden destek görmüyor’ diyorlar. Burada en az 20 milletvekili arkadaşım var. Ben parti rozeti yerine Türk bayrağı astım. 80 milyonun cumhurbaşkanı olacağım için buraya tek başıma çıkıyorum. Arkadaşlarımı tanıtmıyorum. Herkes destek vermek istiyor. Ama onların dertleri başka, dertleri sözde benim moralimi bozacaklar.”
“Ben seçildiğimde ABD ile ilişkiler
büyükelçi düzeyinde olacak”
“İngiltere Türkiye’ye 5 yıl büyükelçiyi göndermedi. Bunun nedeni Mustafa Kemal Paşa savaşı kazandı ama devleti kuramaz diye 5 yıl büyükelçi göndermediler. Atatürk bu savaşı hissetti dedi ki ‘Türkiye’nin etrafına bir barış halkası kurayım.’ Hemen Sadabat Paktı’nı kurdu. Yunanistan, Yugoslavya, Romanya ile Balkan Paktı’nı kurdu. ‘Doğu-batı sağlam olsun ülkemi sağlama alayım’ dedi. Türkiye’de bir yıldır ABD Büyükelçisi yoktur. Türkiye’nin Şam’da büyükelçisi yoktur yıllardır. Dört milyon Suriyeli Türkiye’de 40 milyar dolar para harcamışız. Nasıl göndereceğiz biz Suriyelileri? Size söz veriyorum Muharrem İnce seçildiğinde ABD ile ilişkiler büyükelçi düzeyinde olacak.”
“O borcu bu çiftçi çocuğu
hemen ödeyecek”
“Bugün ben Cumhurbaşkanı seçilsem ve üretime hiç dokunmasak, sadece gelir düzeyini adaletli yapsak herkesin maaşı iki katına çıkar. Bayram gelince aklımıza baklava gelir değil mi? Tarım Bakanı ‘ithal edelim’ diyor. Bakanın adı Fakıbaba milletin adı fakir baba. Antep fıstığı ithal edilir mi? Sende hiç vicdan yok mu? İki Trakya büyüklüğünde tarım alanı ekilemiyor. Mazotun artışı yüzde 27. Türkiye Cumhuriyeti çiftçisine borçludur. O borcu bu çiftçi çocuğu hemen ödeyecek.”
Ben seçilirsem, 25 Haziran
sabahı dolar düşer
“Annelere sesleniyorum. Çocuklarınız temiz tuvaleti olan okullara gidecekler. Çocuklarınız bütün müzelere ücretsiz girecek. Çocuklarınız servis zulmü yaşamayacak, sınava girerken ücret ödemeyecek, sınavlarda sonuncu olmayacak.
2020’de olması gereken Dolar seviyesi bugüne gelmiş. Uçuruma doğru gidiyoruz. Buradan herkese doğruları söyleyerek çıkabiliriz ancak. Emin olun buradan kurtuluş yolu var bunu başarabiliriz. Ben Cumhurbaşkanı seçileyim, emin olun 25 Haziran sabahı dolar düşecek.” Bizim marka üretmemiz lazım. Hedefimiz teknoloji oluşturmaktır. Biz fason çalışıyoruz. Bizim marka tasarım ve teknoloji üretmemiz lazım. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Hepinizde akıllı telefonlar var. Hedefimiz onları yapmaktır onları. Bu seçimlerden sonra ya doktoru değiştireceğiz ya da uçurumu boylayacağız.”

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Ver gazı ver gazı 19 Mayıs 2018 Cumartesi 18:49:14

    Sayın İnce Her gittiği yerde mavi boncuk dağıtıp gazı veriyor. En iyi sensin Kırklareli... Edirne senden iyisi yok... Amasya bu ne coşku ya ? Chp.nin kemik takipçilerinin İnce'yi bu kadar heyecanlandırması enteresan. Halbuki onun chp.li olmayanları kazanması gerek. Bu da samimiyetle olur. Ha bu arada Kırklarelililer "gariban abinize ateşlediniz mi paracıkları ?" Uçak dediğin su yakmıyormuş ya ?