İmparator yuvaya geri döndü

Kırklarelispor’da taraftarın ‘’İmparator’’ lakabıyla çağırdığı Teknik Direktör Bilgin Erdem, 1,5 yıllık aradan sonra 1,5 yıllık sözleşme ile geri döndü. Kötü gidişatın önüne geçemeyen Kırklarelispor’da 2-0’lık Fethiyespor mağlubiyeti sonrası Vehbi Haluk Bulgurlu istifa kararı almıştı. Yönetim Kurulu’nun da onay vermesiyle geçen sezon takımı kümede tutan Teknik Adam Vehbi Bulgurlu ile yollar ayrılmış oldu. Yönetim Kurulu’nun yaptığı toplantı sonrası yeni teknik adam için camianın evlatlarından olan ve geçmişte kulübe büyük başarılar kazandıran Bilgin Erdem ismi üzerinde fikir birliğine varıldı.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, basın mensuplarına yeni hocayı açıklarken, 50.yılda o göreve layık bir isim olduğu için Bilgin Erdem ile anlaştıklarını belirtti. Önümüzdeki yılın hazırlıklarını yapması açısından Bilgin Erdem’in gelişinin önemli bir karar olduğunu ifade eden Başkan Can, önümüzdeki yılın iskelet kadrosunun inşası için çalışacaklarını ifade etti. Kırklarelispor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Bilgin Erdem, önce taraftarı kazanmak istediklerini ifade etti ve iyi başlangıç yapmak istediğini belirtti. Erdem, 50.yılda şampiyonluk için çalışmalara şimdiden başladıklarını söyledi.
‘’50.yılımızda bu göreve Bilgin hocamızın layık olacağına karar verdik’’
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; ‘’Bildiğiniz üzere 2-0 mağlup olduğumuz Fethiyespor maçından sonra Haluk Bulgurlu hocamız istifa etti. Biz de yönetim kurulu olarak toplanarak istifasını kabul ettik. Bize 1,5 seneden beri verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Geçen sene Kırklareli- spor’umuzun zor zamanlarında kulübe gelip, sahip çıktı. Son 7 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik ile takımı ligde bıraktı. Ona da teşekkür ederiz. Bu sene de lige iyi bir başlangıç yaptık. Bu koltuk gelip geçicidir. Bizler de burada gelip geçiciyiz. Önemli olan Kırklarelispordur. Kırklarelispor’a kim daha faydalı olacaksa; onun çalışmalarını yapıyoruz. Onun istifasından sonra dün de yönetim kurulu arkadaşlarımızla toplandık. Bizi amatör ligden profesyonel lige taşıyan ve bu sene önemli olan 50.yılımızda bu göreve Bilgin hocamızın layık olacağına karar verdik. İyi günde ve kötü günde her zaman bizim yanımızda olan bir hocamızdı. Nasıl amatör ligden hep beraber çıktıysak; 50.yılımız için de hocamızla 1,5 senelik anlaşma sağladık. Bilgin hocamızla 50.yıla gireceğiz. Neden bugünden getirdik Bilgin hocamızı? 5 maçta takımımızda gidecek ve kalacakları belirlemesi önümüzdeki sezona daha hazır girmek için anlaştık. Bütün futbolcu kardeşlerimizdeki seceresini ortaya dökeceğiz. İyi olanlar da önümüzdeki yıl bizim kemik kadromuz olacak. Onlarla beraber devam edeceğiz. Onun üstüne de hocamızın vereceği rapor doğrultusunda arkadaşlarımızla yolları ayıracağız, yeni arkadaşları da katacağız.
‘’Hocamız her zaman zor görevlerin
altından kalkar’’
Haziran’ın 12’sinde 50.yılımız doluyor. Tam da sezon başına geliyor. Sezon başı hazırlıklarına denk geliyor. İyi bir kadro kurmak için elimizden geleni bugüne kadar nasıl yaptıysak, aynı şekilde devam edeceğiz. Hocamıza tekrar hayırlısı olsun. Allah utandırmasın. Nasıl yedi sezon Kırklarelispor’un başında dimdik ayakta durduysa yine öyle duracak. Bu işler gelip geçicidir. Hocam 1,5 sezon önce burasını bıraktı. Gitti ama dostluklar devam ettiğinden dolayı, iyi bir şekilde ayrıldığımızdan dolayı 1,5 sene sonra görev yine ona geldi. Hocamız her zaman zor görevlerin altından kalkar. İnşallah hep birlikte bu görevi sürdüreceğiz’’ dedi.
‘’Taraftarsız bu iş olmaz’’
Kırklarelispor’un 1.5 yıl için anlaştığı yeni hocası Bilgin Erdem; ‘’Kendi adıma çok mutluyum. Burası benim ailem. Bugün bu işi gerçekleştirdik. Başkanımın dediği gibi 1.5 senelik bir anlaşmamız var. Kısa bir süreden sonra burada olmak beni mutlu etti. İnşallah bu süreci en iyi şekilde atlatıp, şu 5 maçı çok iyi değerlendirip başkanımın da dediği gibi normal iskeleti kurup önümüzdeki senenin planlarını yapmak istiyoruz. Önümüzde birbirinden önemli 5 tane maç var. Burada çok iyi bir takım var. Ben takımıma da güveniyorum. Tabi ki bu süreçte de; şehirde kaos ortamı var. Bu mağlubiyetler bizi üzdü. Taraftarımızı üzdük. Niğde maçıyla beraber başlangıç yapmak istiyoruz. Bu maçı kazanarak şehirdeki havayı gidermek istiyoruz. Taraftarın desteğine çok ihtiyacımız var. Taraftarın bir küskünlüğü var. Ben de takımımı her zaman dışarıdan takip ettim. Taraftarsız bu iş olmaz. İnşallah Pazar günü taraftarımızı tribüne bekleyip iyi bir galibiyet alarak onları mutlu etmek istiyoruz. Yeniden burada olmak benim için sevindirici ve mutluluk verici.
‘’50.yılımızda da şampiyon
olmak istiyoruz’’
“Başkanımız olsun, yönetimimiz olsun, camiamız olsun beni bu göreve layık görenlere teşekkür ederim. Haluk hocamıza da sonsuz teşekkür ederiz. Benim abim gibidir. Benim hocam zaten. Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrak yarışında görevi Ekrem hocaya bıraktım.
Ekrem hoca gitti, Haluk hocaya bıraktı. Haluk hoca yeniden bana bıraktı. Bu futbol piyasasında teknik direktörlüklerde değişim oluyor. Bizler de yarın öbür gün kalıcı değiliz. Ama her zaman gönlümüz Kırklarelispor’da. Bu süreci böyle atlattık arkadaşlar. Artık önümüze bakacağız. Bu beş maçı en iyi şekilde değerlendirip, yeni hazırlıklarını yapıp başkanımın dediği gibi o isimleri saptayarak iyi bir takım kurmak istiyoruz. 50.yılımızda da şampiyon olmak istiyoruz. Bütün planlarımız, bütün düşüncelerimiz odur’’ dedi.
Başkan Can ve Teknik Adam Erdem el sıkışarak basın mensuplarına poz vermesiyle basın toplantısı sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol