İlk mağlubiyetin sonucu 3-0

Kırklarelispor 4. hafta müsabakasında 3 puan parolası ile
Gümüşhanespor’a konuk oldu. Tüm Kırklarelispor camiası bu sürecin aynı şekilde galibiyetle devam etmesi beklenirken, Yeşil Beyazlı ekip kalesinde gördüğü 3 golle mağlup oldu.

Kırklarelispor yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak beklentileri üst noktaya çıkardı. İlk 3 hafta muhteşem ilerleyişe Beyaz Grubun güçlü ekiplerinden Gümüşhanespor dur dedi. Geçtiğimiz 23 Eylül Cumartesi günü saat. 15.00’da Yenişehir stadında oynanan mücadelede Gümüşhanespor ilk yarıda bir ikinci yarıda bulduğu iki golle Kırklarelispor’u mağlup etti.
Gümüşhanespor; Hasan Hüseyin Akınay, Ramazan Işık, Salih Zafer Kurşunlu, Mehmet Cansın Çiçek, Taner Koç, Ziya Şakar, Oktay Delibalta, Dilaver Güçlü, Musa Sinan Yılmazer, Melih Gökçek, Berk İsmail Ünsal
Yedekler; Melih Ağa, Fırat Arıkan, Muharrem Doğan, Servan Taştan, Mehmet Menderes Önkuzu, Furkan Yaman, Serhat Mermer
Kırklarelispor; Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Gurur Yazar, Soner Birinci, İbrahim Sürgülü, Ahmet Baykal, Hakkı İsmet Şimşek, Osman Torun, Oğuzhan Erdoğan, Caner Koca, Sinan Kurumuş
Yedekler; Meriç Bayram, Burak Can Kunt, Tekin Adar, Metincan Cici, Salim Kaya, Hasan Türk, Ümit Can Tokcu
Goller;
Melih Gökçek,29.dk (F)
Melih Gökçek,64.dk (F)
Dilaver Güçlü,95.dk (F)
Taraftar; “Bu sistem ile galibiyet zaten gelmezdi”
Maç esnasında yapılan değişiklikler ve oyun kurgusunun hatalı olduğunu savunan Kırklarelispor taraftarları;
“Maçın büyük bölümünde takımımız kendi alanından çıkmaktan oldukça zorlandı. Çünkü ileride hücum oyuncularımızı besleyecek orta alanda oyuncularımız yetersiz kaldı. Maçın ikinci yarısında 2-0 geriye düştüğümüz anlarda orta alanda daha etkili olabilecek oyuncunun yerine farklı daha hazır olmayan bir oyuncunun sürülmesi mağlubiyetin kabulü oldu. Hele ki karşınızda ki takım Gümüşhanespor gibi güçlü bir ekip ise hata şansınız yok. Yani bu durumda mağlubiyetin gelmesinde en büyük etmenlerden birisi yanlış kararlardır” dediler.
Önümüzde ki maça odaklanmalıyız
Kırklarelispor Gümüşhanespor maçı sonrası şehre döndü. Alınan mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; “Ne kadar çok istesekte olmadı. İlk 3 hafta mükemmel bir başlangıcımız vardı. Bu alınan galibiyetlerle de 5. sıraya kadar yükseldik. İşte futbolun bilinen ama telafisi olmayan zamanlarında böyle hazin bir sonla karşılaşabiliyoruz. Maç esnasında önemli ve sonucunu golle süsleyebileceğimiz birçok pozisyon yakaladık. Fakat elimize gelen fırsatları değerlendiremedik. Yaptığımız hatalar sonucunda Gümüşhanespor’da faturayı ağır kesti. Oyun 2-0 olduktan sonra toparlanmakta güçlük çektik ve oyunda ki ritmi yakalayamadık. Şuan için yapmamız gereken tek şey yarın oynayacağımız Zonguldak Kömürspor maçına odaklanmak. Evimizde taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol