“İlk maç deplasmanda rakip, Tuzlaspor”

2016–2017 sezonunu iple çeken Kırklarelispor, bu yıl ki hedefini üst sıralarda yer alıp bir üst lige çıkmak olarak belirleyerek, ilk maça hazır hale gelmek için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor

Kırklarelispor bu yıl oldukça önemli transferlere imza atarak oldukça iddialı bir takım oluşturdu.
Transfer sezonunun kapanmasına da az bir süre kala Kırklarelispor’un transferde yine son ana kadar bir oyuncu ile daha anlaşması da gelen haberler arasında yer alıyor.
Tüm bu güzel işlerin arasında hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kırklarelispor, Kartepe de kampa girerek yeni katılan oyuncularla birlikte yapılan kondisyon çalışmaları ve idmanlar büyük bir disiplin içerisinde devam ediyor.
Geçen yılı geride bırakıp, yenilenmiş ve güçlenmiş bir kadro ile Kırklarelispor ilk maçına 3 Eylül de deplasmanda Tuzlaspor karşısına çıkacak.
Bu yıl Kırmızı Grupta Kırklarelispor’u oldukça zor rakipler beklese de Kırklarelispor yönetimi tek yürek olarak, daha fazla çalışarak bu rakipleri aşacağının sinyalini yaptığı transferler ve idmanlardaki çalışmalar ile ortaya koyuyor.
Son bir aydır takıma sponsor bulmada oldukça sıkıntılı günler geçiren kulüp yönetimi neyse ki son zamanda iki şirket ile anlaşarak az da olsa bazı noktalarda sponsor sıkıntısını ortadan kaldırdı.
“Taraftar büyük bir heyecanla bekliyor”
2015–2016 sezonu boyunca Kırlarelispor’un her daim yanında olan taraftarı bu yıl yapılan transferlerinde etkisi ile ilk maça 10 gün kala şimdiden bir heyecana kapıldı.
Kırklarelispor’un evinde oynadığı maçlarda stadı iğne atsanız düşmez pozisyonunda dolduran ve deplasmanlarda elinden geldiği kadar şehrin takımının yanın da olan taraftar Kırklarelispor’un her zaman yanında olduğunu hissettiriyor.
Kırklarelispor taraftarlarının yaptığı açıklamada, “Kırklareli her yönü ile büyük hislerin ve duyguların barındığı bir şehir. Bizde büyük Kırklarelispor taraftarı olarak Kuruluşundan bu yana her maçında onu yalnız hissettirmeyip yanında olduk.
Evet, zorlu virajlardan geçerek şampiyonluk yaşayarak bu Lige gelmeye hak kazandık. Gayet prestijli bir Ligde bulunuyoruz, özellikle bu yıl rakiplerimiz son derece dişliler.
Ama biz bu inanç ve ruh ile hep birlikte tek yürek olarak zorlu sınavlardan alnımızın akı ile çıkarak başarıya ulaşacağız. Kötü gününde de iyi gününde de Kırklarelispor’un maçı olduğunda ona asla yüzümüzü çevirmedik çevirmemeceğizde, çünkü bize bu şehirde bu tutkuyu, heyecanı yaşatan bu takıma sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.
Umuyoruz ki Kırklarelispor bu yıl her maçından zaferlerle dönerek bir üst Lige merhaba diyecektir” diyerek görüşlerini belirttiler.
“Rakip Tuzlaspor”
2011–2012 sezonu sonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etme hakkını elde eden Tuzlaspor, 2012–2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. grupta şampiyon olarak tarihinde ilk kez TFF 3.Lig'e yükseldi.
2014–15 Türkiye Kupası'nda son 16 ya kalarak adını duyurdu. 2014–15 3. Lig 1. Grupta bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek tarihinde ilk kez TFF 2.Lig'e yükseldi.
“Kombine biletler satışta”
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, taraftarın şehrine destek olması gerektiğine dikkat çekerek, “Kırklarelispor olarak şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz.
Bizler elimizi taşın altına koyarak, Kırklarelispor’un daha iyi yerlere gelmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu sene kombine biletlerinin diğer yıllara nazaran daha fazla olmasını ümit ediyoruz.
Dışarıdan herhangi bir destek almayan ve takımın bütçesine katkı sağlayan tek konu kombinelerdir. Bu yılda yıllık 150 TL gibi cüzi bir miktara, içerde oynanan tüm maçları izleme şansına sahip olmanın yanı sıra, Trakya’nın tek profesyonel takımı olma unvanına sahip Kırklarelispor’a destek olabilecekler.
Büyük takımların bir maçı için yüzlerce lirayı göze alabilen taraftarlar, şehrin takımının maçlarını izlemenin yanı sıra, ona destekte olmayı sağlayacakları kombineleri sadece 150 TL’ye alabilecekler” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol