“İlimizin kuzey aksını yeni bir istihdam ve iskan alanı olarak planlıyoruz”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Önadım Medya Grubunuz ziyaret etti. Dün gerçekleşen ziyarette Medya Grubumuz sahibi Öznur Tüzün’ün misafiri olan Minsolmaz,
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla tüm çalışanlarımızın gününü kutladı. Minsolmaz ayrıca; “Vize Doğanca Köyümüzdeki Plastik İhtisas OSB’den sonra, Vize’deki ikinci sanayi alanı hamlemizi inşallah Çakıllı’da gerçekleştireceğiz. İlimizin kuzey aksı olan; Üsküp, Pınarhisar, Doğanca, Vize ve Çakıllı’yı yeni bir istihdam ve iskan alanı olarak planlıyoruz” açıklamasını yaptı…

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz dün gazetemizi ziyaret etti. Önadım Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün’ün konuğu olan Minsolmaz gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İlk olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle tüm çalışanlarımızın ve basın mensuplarının gününü kutlayan Minsolmaz; “Tüm gazeteci kardeşlerimizin Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Hizmetlerimizin, çalışmalarımızın, faaliyetlerimizin duyurulmasında en büyük görev basına, özellikle yerel basına düşünüyor. Ben bu anlamda Önadım ailesine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlerin, bürokrasinin, sivil toplum kuruluşlarının tüm faaliyetlerini, geniş bir yelpazede veriyorsunuz. Şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
“Türkiye’de bir ilk olacak”
Ziyaret esnasında Kırklareli’ndeki yatırım çalışmalarının son hızla devam ettiğini ifade eden Milletvekili Minsolmaz; “Vize Doğanca Köyümüzdeki Plastik İhtisas OSB’yi son noktasına getirdik. Tüm arazi çalışmaları, imar planları ve aynı zamanda bütün altyapı çalışmaları tamamlandı. İnşallah oraya Türkiye’nin ilk oyuncak sanayisini oluşturuyoruz” dedi.
Minsolmaz şöyle devam etti; “Vize Doğanca Köyümüzdeki Plastik İhtisas OSB’den sonra, Vize’deki ikinci sanayi alanı hamlemizi inşallah Çakıllı’da gerçekleştireceğiz. İlimizin kuzey aksı olan; Üsküp, Pınarhisar, Doğanca, Vize ve Çakıllı’yı yeni bir istihdam ve iskan alanı olarak planlıyoruz. Kırklareli OSB’den Saray’a kadar ihalesi yapılan Kırklareli - Saray Karayolunu da bölünmüş yol standartına getirip, ulaşım altyapısını güçlendireceğiz. Amacımız; sanayinin üretim, istihdam ve katmadeğer gücünü ilimizin diğer bölgelerinde de etkin kılmak, bunu yaparken verimli tarım alanlarının zayi edilmesini önlemek. Koruma ve kullanma dengesine azami dikkat ederek, sağlıklı, çevreci, akılcı ve katma değerli büyümeyi, istihdam ve üretimi sağlamak.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol