İlimizin iki hekiminin gurur günü

Sağlık Bakanlığının düzenlediği "14 Mart Tıp Bayramı Programına" İl Sağlık Müdürü Dr.Çiğdem Cerit ve ilimizden yılın hekimleri seçilen Dr. Dilek Civelek ile Uzm. Dr. Emel Çetinkaya katıldı.

Kırklareli’nde yılın hekimi seçilen iki doktor Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın elinden teşekkür belgelerini aldı.
Bakan Demircan 81 ilden gelen başarılı hekimlere
teşekkür belgelerini
takdim etti
Yapılan programda konuşan Sağlık Bakanı Ahmet  Demircan; “Bununla yetinmiyor, insanların yardım çığlığına kulak vererek, dünyanın dört bir yanında mazluma umut oluyoruz. Her şeyden önce insanlığımızın ve vicdanımızın gereği olarak gece gündüz insanlara hizmet veriyoruz” dedi.
Yüzde yüz memnuniyet için yola çıktıklarını ifade eden Bakan Demircan; “Vatandaşımızın memnuniyeti yüzde 75’lere yükselmiş durumda. Gelinen nokta sizlerin eseridir. Başarılı yatırımların, başarılı projelerin yanında bu başarıda, çalışanlarımızın fedakarlıklarının payı büyüktür. Birlikte başarıldı, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
“Bu kadar fedakarlığa rağmen, bazı kendini ve haddini bilmezler çıkıyor, sağlık çalışanlarımıza karşı şiddete tevessül edebiliyor” diyen Demircan, “Bu durum bizi derinden üzmektedir. Yapılan saldırıları kendimize yapılmış sayıyoruz. Sebebi ne olursa olsun şiddeti lanetliyoruz. Daha etkin tedbirleri almak ve sağlık çalışanlarımızın can güvenliğini sağlamak da bizlerin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.
Bakan Demircan, yapılan programda sağlığa hizmet noktasında gönül veren sağlık ailesinin bütün fertlerine teşekkür etti. Demircan, 81 ilden gelen başarılı hekimlere teşekkür belgelerini takdim etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol