"İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamaktayız"

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Vali Bilgin mesajında, "İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla
kutlamaktayız." dedi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü dolayısıyla  yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Kırklarelililer, ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamaktayız. Kurtuluş günleri sevinç günleri olması yanında, yeni bir güç kazanma açısından da son derece önemli günlerdir. Tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmek mümkün değildir. 
Kurtuluş günlerimiz; tarihe ışık tutması, yarınlarımıza yön vermesi açısından son derece önemlidir. Kurtuluş savaşı günlerinde bizlere büyük acılar yaşatan küresel güçler geçen süre zarfında da boş durmamış, insanlarımızın huzurunu bozmak için akla hayale gelmeyen yöntemlerle bizi birbirimize düşürmek için uğraşmış, güçsüz düşürmek, dünya sahnesinden silebilmek için çaba sarf etmişlerdir. Ancak milletimiz şanlı tarihinden de anlaşılacağı gibi hiçbir dönemde birliğini ve beraberliğini bozmadan, tek vücut olarak vatanını ve milli değerlerini sonsuz bir inanç ve azimle müdafaa etmiştir.  Bu duygu ve düşüncelerle Valiliğini yapmaktan onur duyduğum güzel Kırklareli’nin Kurtuluş Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, 98 yıl evvel sergilenen Kurtuluş Mücadelesinin kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol