“İlimizin Ürünlerini Tanıtmaya Devam Edeceğiz”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Baş-kanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteklediği, “Sizin Oraların Nesi Meşhur?  Sloganı ile bu yıl 11. kez gerçekleşen “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı”ndaki stantları gezerek ürünler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Yöresel ürünlerin markalaşmasını sağlamak ve ticarileşme süreçlerini desteklemek amacıyla gerçekleştirilen, “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı” bu yıl 11. kez ziyaretçilerine açtı. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinin kendine özgü ürünlerinin tanıtıldığı, marka değerinin artması, ürünlerin pazarlanması, ulusal ve uluslararası ölçekte bilinirliğini arttırmada büyük rol oynayan YÖREX’te açılan stantları gezerek yetkililerden ürünler hakkında bilgiler alarak, ilimizin ürünleri hakkında bilgiler verdik.
Ülkemizin güneyinden kuzeyine, doğusundan batısına tüm yöresel ürünlerin tanıtıldığı YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, yöresel zenginliklerimizi buluşturmada önemli bir organizasyondur. İllere özgü ürünlerin tanıtıldığı stantlarda 81 ilden gelen ziyaretçiler yöresel ürünlerin tanıtımını gerçekleştiriliyor. Gerçekleşen fuar ile illerin markalaşan ve markalaşma niteliğine sahip ürünlerini, en önemli markalarını YÖREX ziyaretçilerine tanıtma imkanına sahip oldu. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı organizasyonuna ev sahipliği yapan Antalya Ticaret Borsası'na ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”(E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol