“İlimizi en üst seviyeye çıkarmak bizim asli görevimizdir”

Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü, e-Twining Projesi koordinasyon toplantısı Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonun İl Müdür Vekili Hüseyin Kalkan Başkanlığında gerçekleştirildi. Kalkan, bundan sonra okulların ayrı etkinliklerinden ziyade Kırklareli’nin okullarının kolektif çalışmalar yapmasını planladıklarını söyledi. Kalkan, Kırklareli’ni en üst seviyeye çıkaracak adımları atmanın en asli görevleri olduğunu ifade etti. 

16 Ocak Perşembe e-Twining Projesi koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıda öğretmenler bilgilendirilirken, önceden ve sıfırdan e-Twining Projesine giriş yapacak öğretmenler katılım gösterdi.
Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan başkanlık ederken, Kalkan başkanlık etmesinin sebebinin projenin ilerleyişi hakkında ve gelecek planları hakkında öğretmenleri bilgilendirmek istemesi olduğundan bahsetti.
Kalkan, e-Twining Projesi'ni önemsediklerinin altını çizerek, proje kapsamında öğrenciler ile çeşitli etkinlikler yaptıklarını ifade etti. Önceden her okulun ayrı projeler yürüttüğünü kaydeden Kalkan, kollektif bir çalışma yapmak istediklerini vurguladı.
“Bu proje kapsamında bu güne kadar ne yapıldıysa daha da iyisini yapmalıyız”
Kalkan, Kırklareli’ni en üst seviyeye çıkarmak istediklerini dile getirerek, “Bu uygulamayı yaparken ilimizi en üst seviyeye çıkarmak bizim asli görevimizdir. Biz öğrencilerimizi milli eğitimin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanda geliştirmek ve yetiştirmek bizim en asli görevimizdir. Hedefe ulaşmak içinde ne yapmamız gerekiyorsa hep birlikte yapalım. Bu proje kapsamında bu güne kadar ne yapıldıysa daha da iyisini yapmalıyız” dedi.
Bilgilendirme toplantısında Mustafa Dalcalı İlkokulu sınıf öğretmeni Aysun Sevim, e-Twining Projesi ile ilgili bilgiler aktardı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol