İlimize Hekim Atamaları Gerçekleştirildi

Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize 14 uzman hekim ve 68 pratisyen hekim olmak üzere toplam 82 hekimin ataması gerçekleştirildi. 94. Devlet Hizmet Yükümlüsü kurası gerçekleşen atamalar hakkında açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit, desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, Vali Osman BİLGİN’e ve Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a teşekkür etti.

94. Devlet Hizmet Yükümlüsü kurası ile İlimize 14 uzman hekim ve 68 pratisyen hekim olmak üzere toplam 82 hekim atandı. Hekimlerin atanmasını mutlulukla karşılayan İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit; “94. Devlet Hizmet Yükümlüsü kurası ile İlimize 14 uzman hekim ve 68 pratisyen hekim olmak üzere toplam 82 hekim atanmıştır. Ayrıca DHY eş durumu kurası ile de 1 uzman hekim yerleşmiştir. Desteklerinden dolayı Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, Sayın Valimiz Osman Bilgin’e Sayın Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz’a, teşekkür ediyoruz.
Görevine başlayacak olan hekimlerimize de başarılar dileyerek, hastalarımıza hayırlı olmasını temmeni eder sağlıklı günler dileriz” diyerek atamada emeği geçenlere teşekkür etti.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da bir teşekkür mesajı yayınlayarak; “Kırklareli’mize 14 uzman hekim ve 68 pratisyen hekim olmak üzere; toplam 82 hekim atanmıştır İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor; özellikle pandemi sürecinde artan sağlık işgücü ihtiyacımız için desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyor, Kırklareli’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Hayırlı olsun ama 05 Eylül 2020 Cumartesi 14:40:45

    Hayırlı olsun ama o doktorları şehirde bir yıldan fazla tutacak tedbirleri de alın lütfen. Gelen gitmesin.