İlimizden İdlib’e Yardım

İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı ortaklığında  “İdlib Yardım Kampanyası” başlatıldı. “Bir Aradayız İdlib’in Yanındayız” sloganı ile düzenlenen yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar İl ve İlçe Müftülükleri, Cami Görevlileri, TDV Kırklareli Şubesi Aracılığı ile yardımda bulunabilir.

“Bir Aradayız İdlib’in Yanındayız” sloganıyla gerçekleştirilen yardım kampanyasına destek olarak bölgede yaşayan mazlumlara yardım eli uzatabilirsiniz. Yardımlar ile gıda paketi, un veya temizlik ürünleri İdlib’e ulaştırılacak. Kırklarelili vatandaşlar İl ve İlçe Müftülükleri, Cami Görevlileri, TDV Kırklareli Şubesi Aracılığı ile yardım edebilir.
Türkiye genelinden yardım
Telefonlardan AFAD için ‘İDLİB’ yazıp 1866’ya, Türkiye Diyanet Vakfı için ‘SURİYE’ yazıp 5601’e, Kızılay için ‘HİLAL’ yazıp 2868’e, HÜDAYİ Vakfı için ‘SURİYE’ yazıp 4832’ye, BEŞİR Derneği için ‘ACIL’ yazıp 4032’ye, Deniz Feneri Derneği için ‘BAGIS’ yazıp 5560’a, Hayrat Vakfıiçin ‘ACİL’ yazıp 3674’e, İHH İnsani Yardım Vakfı için ‘SURİYE’ yazıp 4072’ye, Sadakataşı için ‘İDLİB’ yazıp 6780’e yardım yapılabilir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol