İlimizden Dünya Başkanlık Kupasına 7 Milli Sporcu

İlimizi hem ulusal hem de uluslararası arenada başarılı ile temsil eden spor dallarının başında kuşkusuz taekwondo geliyor. İlimize pek çok madalya ve başarı getiren sporcular bu kezDünya Başkanlık Kupasında ter dökecek. Bu yıl ülkemizde yapılacak olan Dünya Başkanlık KupasınaKırklareli Gençlik Spor Kulübü’nden 7 sporcu katılım gösterecek.15-23 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlikte ilimizi temsilen Irmak Karaca, Eylül Burçak Demir, Ecenur Yıldızdal, Göktürk Turna,Rümeysa Nur Ergin, Şefika Çakal ve Şevval Çakal ter dökecek. Antrenör Gökhan Yeşil tüm katılan sporculara başarılar dileyerek; “15-23 EYLÜL 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Başkanlık Kupasında Kırklareli Gençlik Spor KulübüSporcuları milli forma ile ülkemizi temsil edecek.Sporcularımız Dünya Başkanlık Kupasına
Taekwondo Milli Takım adına katılacaklardır. İlimize ve Kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

15-23 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olanDünya Başkanlık Kupasına katılacak milli sporcular belirlendi. Etkinliğe ilimizden de 7 tane sporcu katılım milli formayı giyecek.
“İlimize ve Kulübümüze
hayırlı olsun”
Kırklareli Gençlik Spor Kulübü antrenörü Gökhan Yeşil Turnuva hakkında konuşarak; “15-23 EYLÜL 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Başkanlık Kupasında Kırklareli Gençlik Spor Kulübü Sporcuları milli forma ile ülkemizi temsil edecek. Bu sporcular; Irmak Karaca, Eylül Burçak Demir, Ecenur Yıldızdal, Göktürk Turna, Rümeysa Nur Ergin, Şefika Çakal ve Şevval Çakal olarak açıklandı.İlimize ve Kulübümüze hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Türkiye Taekwondo Federasyonu 15-23 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak 6. WT Başkanlık Kupası ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı; Duyuruda şu cümleler yer aldı; “Söz konusu Faaliyete 18-21 Şubat 2020 tarihleri arasında İsveç’te yapılan 5.WT Başkanlık Kupasında derece yaparak kota alan sporcular; 10-17 Mart 2021 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında Gençler ve Büyükler kategorisinde ilk 4’e giren Türk Sporcular ile Poomsae kategorisinde ilk 1’e giren Türk Sporcular; 07-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında seçme yapılmayan sikletlerde ilk 8’e giren sporcular; 26-27 Temmuz 2021 tarihlerinde Ankara’da yapılan Yıldızlar Milli Takım Seçme Müsabakalarında seçme yapılan sikletlerde ilk 8’e giren sporcular; ayrıca 07-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonasında ilk 8’e giren fakat 26-27 Temmuz 2021 tarihlerinde Ankara’da yapılan Yıldızlar Milli Takım Seçme Müsabakalarına çeşitli nedenlerden dolayı katılamayan sporcular; 28 Temmuz-03 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında sıkletlerinde 1. olan sporcular; 03-05 Ağustos 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Avrupa Ümitler Taekwondo Şampiyonası Milli Takım Seçme Müsabakalarında ilk 8’e giren sporcular 6. WT Başkanlık Kupası Taekwondo Milli Takımı adına katılacak.” (Ö.Gönültaş)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol