İlimizden 5 projeye destek geliyor

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2019 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi değerlendirme süreci tamamlandı. Değerlendirme süreci sonucunda Trakya genelinden 24 proje destek almaya hak kazanırken, bu projelerden 5 tanesi ise ilimizden seçildi. Kırklareli Merkezden 3, Lüleburgaz’dan 2 proje destek alırken, söz konusu kurumlar; Kırklareli Üniversitesi, Lüleburgaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırklareli Mesleki Eğitim Merkezi, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2019 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belirlendi.
Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde 2019 Yılı Teknik Destek Programı Başvuru Rehberinin ‘2.3.1 Ön İnceleme’ bölümünde yer alan kıstaslara göre idari ve uygunluk kontrolleri yapılıp, 62 adet proje başvurusunun 51’i ön inceleme aşamasını geçti. Ön inceleme sürecinde uygun bulunan toplam 51 proje başvurusunun 24 tanesi, yapılan teknik ve mali değerlendirmeler sonucunda 65 ve üzerinde puan alarak destek almaya hak kazandı.
Son başvuru 11 Aralık 2019
Başvuru sahipleri 11 Aralık tarihine kadar sözleşme aşamasında sunulması gereken belgelerin asıllarını Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemine (KAYS) yükleyip, başvuru aşamasında KAYS’a yüklenen belgelerin asılları ile birlikte Trakya Kalkınma Ajansı Merkez Binasına elden getirmeleri gerekiyor. Başvuru sahipleri, bahsi geçen belgelerin eksiksiz olarak Ajansa tesliminden sonra 10 iş günü içerisinde Ajans ile destek sözleşmesi imzalayacak.
Destek Alan Projeler
Kırklareli Üniversitesi ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkikçi Eğitimi, Lüleburgaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikometrik Uygulamalarla Çocuk Değerlendirme Eğitimi, Lüleburgaz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırklareli Tarımında Teknolojik Dönüşüm; İnsansız Hava Araçları (İHA1) Pilotluk Lisansı Eğitimi, Kırklareli Mesleki Eğitim Merkezi Diksiyon ve Güzel Konuşma, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü STEM Eğitici Eğitimi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Göze gelir dişe dokunur bir şey sanmıştım haberin başlığını okurken. Bu projelerden kim ne fayda sağlar diye bakayım dedim. Halka değen bir tarafını da bulamadım. Kırklarelimiz nasıl kazanmış anlamak mümkün değil.